Roligt

Pappa köpte en telefon i Stockholm förra veckan, en med kamera (kostade inte mycket, men han var stolt över den). Tyvärr kunde han inte använda den förrän älgjakten var slut eftersom han inte visste hur man stängde av ljudet på den. I helgen åkte dom till stugan och då gömde han telefonen på ett fiffigt ställe där hemma (han ville ju inte att den skulle ligga framme ifall några tjuvar hade vägarna förbi).

Igår när jag tittade förbi hos dem, så hade de främmande. Pappa skulle då ta fram sin nya telefon och visa upp den, problemet var bara den att hans smarta gömställe hade försvunnit. Så han sa "Lena, vad har du gjort av krukan som stod här?" Och mamma bara "Vilken kruka? Den som står i vardagsrummet med blommor i?" Mamma och pappa gick/smått sprang in i vardagsrummet. Då hade mamma tagit krukan och hällt vatten och satt blommor i vasen! Jag kunde inte sluta skratta! Pappa blev bitter.

Imorrn är det äntligen Strömmingsleken! Jippiiii!


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha, skönt gömställe! El inte : D

2010-09-02 @ 19:39:24
Postat av: annabrodin

men det var det roligaste på länge!!!!! fantastiskt ;) hahaha!

2010-09-02 @ 20:45:28
Postat av: Helena

Hihihi! men vadå såg hon inte att telefonen låg i krukan??

2010-09-02 @ 21:27:04
Postat av: Therese

Hahahha vad kul. Först att han inte kan använda den förrän efter älgjakten och sedan att han gömmer den i en blomkruka. Vägra lägga den i ett skåp liksom. ;) Hahahah Kjell är skön han!



2010-09-03 @ 16:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0