Julafton

God Jul på er! Jag hoppas att ni haft en bra julafton! Själv har jag varit på flera besök idag!

Jag började med att hälsa på Magnus och Carro, där Carros mormor och morfar också var (de skulle fira julafton med oss). Där blev jag bjuden på gröt och mackor. Sen åkte jag vidare till Blads för att ge en julklapp (chokladask), och därefter en sväng till Larssons. Dom blev glad av påhälsningen, men jag stannade inte länge. Sen åkte jag hem till pappa och efter en halvtimme så kom Magnus och de andra. Eftersom mamma jobbade kom hon hem i mitten av Kalle Anka. 

När Kalle var slut fixade vi mat, åt och diskade. När vi var klara var klockan 19. Då öppnade vi paketen (min favoritdel av julafton)! Är mycket nöjd över julklapparna! Fick pengar, smycken, klockor (3 skitcoola klockor som Magnus och Carro köpte när de var till Thailand) mm.

Vid 20.45 så åkte jag vidare till Henke. Vi har suttit och kollat på tv och spelat "Idiot kunskap". Kom hem för kanske 45 minuter sen. Det är väl dags att jag går och lägger mig. Ska upp och lyssna på Melodikrysset, sen ska jag och träna med Therese, Anna och Tomas. Efter det så MÅSTE jag städa, duscha och göra mig iordning inför festen som börjar här klockan 18. Vi tänkte gå ut på Statt imorrnkväll, men jag har en känsla av att det är kört (det kommer nog vara fullt när vi kommer dit). Men jag får helt enkelt tvinga folk att dricka snabbt (eller lura i dom sprit så att dom blir full fortare).

Sov gott!


Nja...

Jag tycker synd om mig själv. Tyckte att det var nyss jag var på cellprov, men det var tydligen 4 år sen. Egentligen är det väl lika bra att gå dit, men jag gillar det inte.

Idag har jag friserat mig. Klippte bara topparna och gjorde luggen lite kortare, så det är inte sån stor skillnad.

Ska gå och lägga mig nu, men måste bara säga hur kass Anna Nicole i Hollywoodfruar är på att sjunga! Tycker inte att hon har skådespela heller... Jag gillar Lena mest, hon har fötterna på jorden.

Sov gott!

Nära till jul

Oj, oj, oj! Nu är det nära till jul! Mysigt! Har precis avnjutit Julmelodikrysset, mitt favorit-Melodikryss av dem alla! Om en liten stund ska jag till gymmet. Var dit i torsdags också, men fick avbryta för att jag fick ett blodsockerfall. Jag måste lära mig att inte vänta så länge efter att jag ätit innan jag går till gymmet! Innan det kom, var jag riktig duktig! Men jag gör ett nytt försök idag, det bör gå bättre!

Igår kollade jag på en film, "Precious". För er som inte sett den, ni bör kolla på den! Det finns väldigt lite humor i den, men den är gripande.

I onsdags var jag och käkade på Tranan i Bollnäs, med brudarna på jobbet. Var skitmysigt och allt kostade 25 kr! Det är ju skitbilligt! Gott var det också. Ska åka dit fler gånger, men nästa gång får nog någon annan köra.

Kommande vecka kommer att vara händelserik (jag går ju såklart i pensionärsspåret som vanligt). Therese och Cole landade på svensk mark igår, så imorrn blir det förhoppningsvis gå-bingo med henne. I veckan kommer Anna hem, och dagen innan julafton kör vi på den traditionella uppesittarkvällen med Bingolotto. Under veckan ska jag också försöka ta mig till gymmet innan jobbet. Jag tror på idén men alla andra verkar tycka att jag är galen. Vi får väl se om det fungerar eller inte. Har ju gått upp 5 kg sedan i somras (november och december är inte mina månader, då äter jag alltid för gott), tänkte att jag ska få bort dom till jag ska till Åre v 5. Sen har vi en grej i sommar som jag hade tänkt vara "smal" till också. Så det är hårdträning som gäller nu. Gällande Åre, så ska två av mina jobbarkompisar med också, ska bli superkul!

Jag hoppas bara att jag slipper magsjuka den här och nästa vecka. Det går på jobbet, eller det verkar ju finnas i hela landet. Det skulle ju dock hjälpa till när det gäller viktnedgången, men när man blir frisk så går man ju upp allt igen. Nä, det känns nog bättre att gå på gymmet.

Just det, sen funderar jag på att beställa en tatueringstid. Skulle gärna vilja ha en text på handleden. Ska tänka lite till på det innan jag bestämmer mig bara. Det är ju trots allt något som jag ska ha där resten av livet.

Nu ska jag till gymmet.

Tänt var det här!

Vilken dag det har varit! Det har varit mycket jobb, på jobbet idag (man hinner inte lata sig där inte)! Men det är väl inte den "största" händelsen idag.

Igårkväll hade jag och i huvudet och frös så jag gick och la mig redan kl 21 i tron på att jag skulle vara sjuk när jag vaknade. Men icke! När jag vaknade strax före 6 var jag faktiskt pigg, så jag gick upp och duschade och tvättade håret, fixade lunch och gjorde mig iordning. Sen åkte jag hem till Magnus och Carro och bokade tvätt-tid åt dom.

När jag kom till jobbet tänkte göra det lite mysigt, så jag hade med mig två värmeljus som skulle stå i två vanliga glaslyktor. Så tände jag båda ljusen och ställde ner det ena i lyktan. Sen böjde jag mig framåt lite för att ställa det på den uttänkta platsen, och då råkade jag få håret över det andra ljuset... Så håret började brinna! Hann inte tänka utan släckte det med händerna ganska snabbt! Hade det varit någon annans hår så hade det nog märkts, men när jag kluppit bort de "brunna" topparna så syndes det inte, även om håret på höger sida var tunnare längre ner... Men men, det är sånt som händer mig och det kunde ju ha blivit värre! Stank gjorde det iallafall efter!

Imorrn blir det jobb, sen ska jag handla åt Magnus och Carro som kommer hem från Thailand imorrnkväll. Sen blir det till att åka till Bollnäs och käka på Tranan. En av mina arbetskamrater fyller år imorrn (vill inte säga hur mycket, för det får mig att verka supergammal) och så är det 25-kronan/25:an eller vad det nu heter. Man får mat för 25 kr iallafall, och det är tydligen god mat! I like it!



En liten katt

Trött, det är vad jag är! Skulle kunna tänka mig att sova nu, men 21.30 känns lite tidigt på en fredag, dessutom måste jag kolla klart på Idol-finalen! Har inte följt Idol, kollar bara på audition och finalen (man måste ju hålla sig uppdaterad). Hejar såklart på Jay, han har ju värsta rock-rösten! Hade jag varit en katt, hade jag kurrat varje gång han öppnade munnen.

Dumpad

Ja, då har jag blivit dumpad då! Andreas skulle ju komma och hälsa på i helgen, men det blev så tight om tid och om han skulle komma imorrnkväll så var jag tvungen att åka ner till Arlanda och hämta honom (visserligen inte mig emot.) Dessutom visste jag inte om jag var ledig på fredag, så vi får ta det en annan gång! Det känns ganska lugnt ändå, då jag kan mysa och bara ta det lugnt hela helgen. Det hade jag visserligen gjort med Andreas också, men då hade sprit varit inblandat på lördag.

Annars händer inte så mycket här, det kommer mer snö och det blir kallare och kallare. Jag är inte klar med julklapparna, har bara köpt en till mamma och pappa. Har inte en blekaste aning om vad jag ska köpa åt brorsan och Carro. Funderade på en upplevelse, typ chokladprovning eller nåt, men då måste dom bo på hotell och sån't och så mycket hade jag inte tänkt punga ut! Nja, får nog tänka på nåt lite närmare här...

Nu ska jag gå och fixa dipp och grönsaker till Lina kommer, vi ska nämligen ha en myskväll!

Veckan som varit

Har tydligen inte uppdaterat vad som hänt i veckan (inte bra iallafall). I måndags slutade jag 12 och åkte till Valbo med Malin (min jobbkompis) för att shoppa lite. Egentligen var det en korkad dag att åka på eftersom det var massor av olyckor den dagen och vädret var definitivt inte med oss. Men jag slutar inte tidigt framöver, så då valde vi att dra iallafall. Handlade lite småsaker som slutade med en tömning av plånboken (typ). En julklapp till mamma och pappa blev det, resten var saker till mig. Vet dock inte vad jag ska köpa till Magnus och Carro, nån som har något förslag?

På vägen ner var det två olyckor, men i norrgående film så det gick bra för oss ändå. När vi åkte hem blev vi omdirigerad pga av dessa olyckor, via Axmar. Där blev vi stående i ca 30 minuter, pga någon olycka. Men vi tog oss hem, även om det blev två timmar senare än beräknat!

På tisdagen slutade jag också 12, så då åkte jag upp och gav blod och sen åkte jag till Helena och Alexander. Och fasiken va han växer! Min lilla sötnos sitter ju helt själv! Sen tog vi en promenad inomhus han och jag (alltså han gick själv, men jag höll honom i händerna). Lite ostadigt var det väl, men han tog några steg! Inte illa pinkat för en 8 månaders-kille! 

I skrivande stund sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska ringa. Dom har åkte på en "bussresa" till Leksand för att kolla på Björn Skifs, så jag ska hämta dom när dom kommer hem.   

Som avslut tänkte jag berätta vilka låtar som rullar om och om igen på min Spotify just nu:
Moonshine - Hardcore Superstar
The Time (Dirty Bit) - Black eyed peas (Helena, det är en låt för dig)
Need You Now - Lady Antebellum (Anna, ta och lyssna på den om du inte hört den tidigare)
Club Can't Handle Me - Flo Rida Feat. David Guetta
Paralyzer - Finger Eleven
Gayfluffer och Alkoholens Vän - Björn Rosenström
Snuff - Slipknot (Trodde inte att jag skulle hitta någon bra låt med dom, men den här är riktigt bra! Lyssna på refrängen)
Alla låtar med Volbeat
Jullåtar!

Kallt

Här är det kallt och en jäkla massa snö. Var ute för en liten stund sen och det var svinkallt! Egentligen så var det bara 10 minusgrader, men det kändes som 15! Brr! Skönt är det dock att vi har sluppit snö sen i förrgår, men jag tycker att vi har fått snö så att det räcker för hela vintern.

Annars lever väl livet ganska bra, tycker jag! Längtar till nästa helg, då kommer förhoppningsvis Andreas upp och hälsar på (förutsatt att det är bra väder och inget annat kommer ivägen). Jag längtar efter honom, men skulle det vara så att det inte blir något nu, så är det inte så långt kvar tills vi åker till Åre. Det ser jag också fram emot!

Nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorrn! Sov gott!


RSS 2.0