Midsommar-helg!

Har haft en riktigt bra helg! I fredags (midsommarafton) var jag till Helena och Per. Där fanns också Anna G, Helena G, Pettson och Andreas. Och Isak och Alexander såklart. Har inte träffat Isak på flera månader. Han hade verkligen växt och flinade typ hela tiden! Så jäkla söt! På kvällen grillade vi och lekte lekar. Hade hur mysigt som helst, det var en perfekt kväll med goa vänner! När klockan var efter 23 åkte jag till Sofie. Johan var på topphumör och gav komplimanger (som jag tacksamt suger åt mig). Sen så föreslog han att vi skulle gå på Volbeat i höst - jag tvekade inte en sekund utan sa ja på en gång! Älskar Volbeat! Sen sa han att han kunde bli min MC-handledare också. Vi får väl se om det blir något MC-körkort, men jag har ju en handledare om jag ska göra det iallafall! 

På lördagen så hade vi fest hos Alex. Det var en perfekt fest! Roliga människor, bra med sprit och bra musik! Gick ner till Olles vid 23 (tror jag klockan var). Där var det kö, men det gick ändå ganska snabbt att komma in. Väl där inne träffade jag massor av folk jag kände. Hade perfekta människor som jag var ut med också. Dom hade varann och kunde dansa tillsammans, så att jag kunde gå en sväng när jag kände för det. Träffade Micke som jag senast träffade för kanske 2 år sen. Hur kul som helst att träffa honom! Dansade med honom på slutet av kvällen och han var så lustig. "Jenny, du måste låta mig föra." Bla bla bla... Haha! Det är fullt möjligt att det var den bästa utekvällen nånsin i Söderhamn (topp 3 iallafall).

Efteråt gick jag, Markus, Jeannie, Annelie och Hanna till Statoil och köpte mat och vatten, sen gick jag och Markus hemåt (jag hade faktiskt tänkt att gå ända till Vågbro). Precis när Markus hade svängt av in till sig, så tutade en bil bakom mig. Då var det Johan, Peter, Sofie och Helena! Passade ju perfekt! Så då fick jag lift ända hem.

Perfekt, det är vad helgen har varit!  

Liten uppdatering på vad som händer här

Det här har varit en väldigt härlig helg! Igår jobbade jag över två timmar (jag erbjöd mig själv). Hade inget speciellt som jag skulle göra på kvällen och jag slutade kl 16, så jag kunde lika gärna stanna kvar. Jag jobbade ändå med det som jag tycker är roligast på jobbet.

När jag kom hem myste jag bara framför soffan och kollade på en film som jag lånat av Markus, "Taken". Den var riktigt bra! La mig redan vid 22.30 och låg ända till kl 10 idag. Snacka om skönt!

Idag har jag varit ner till Gävle på IKEA. Där bjöd dom på tårta! Gott, gott! Köpte två bokhyllor och en hylla till badrummet. Det hela blev INTE billigt... Och det var inte trevligt att bära upp. Varje bokhylla vägde 29 kg! Har inte satt ihop dom än. Sängen är dock full av saker, plockade ur min byrå för att kunna ställa upp hyllorna där istället. Missade alltså Victoria och Daniels bröllop. Men det verkar som att allt gick fint utan mig. Grattis till dem!

Kvällen har varit väldigt lugn. Har kollat tv och bara njutit av att vara själv. Nästa helg är det Midsommar och då ska jag till Helena. Ska bli skönt med en kortvecka! Ska återgå till mina vanliga uppgifter på jobbet den här veckan. Är så tacksam för att jag fick ha utbildning med de nya, min rädsla för att prata inför andra tycks ha försvunnit under de senaste veckorna. Hur skönt som helst! 

Jag berättade att jag klarade mitt teoriprov på jägarexamen, va? Gjorde det i tisdags. Hade precis på poängen, men jag klarade det! Nu oroar jag mig mest för uppskjutningen. Har fått lite bättre koll på hagel, men i tisdags sköt vi för första gången med kula. Det gick inte alls bra. Att skjuta med kula är mycket känsligare än hagel för varje litet andetag man tar, märks jättemycket när man siktar. Dessutom var allt otroligt suddigt i kikaren och sen så var det så jäkla mycket mygg! Pappa kallar mig "extra känslig" mot mygg. Jag hatar verkligen mygg. Jag kan inte rå för det, men dom jävlarna förpestar ju sommaren! Jag tror att jag kommer att vänta med uppskjutningen till i höst. Det är helt enkelt inte säkert att ha mig på banan när det är mygg där. 

Beställde nyss MC-boken. Är ju klar med teorin på jägarskolan, så jag kan ju lika gärna läsa vidare. Får se om/när jag tar MC-kort.

Ska strax lägga mig. Drar lite på det eftersom det (som sagt) är massor av saker på sängen som jag måste plocka undan först! Sov gott!

Yeees!

Måste gå och lägga mig, men jag ville bara uppdatera bloggen och skriva att jag klarade teoriprovet på min jägarexamen idag! Hur roligt som helst - och skönt! Hade inte pluggat speciellt bra innan, men Markus var snäll nog och sitta kvar med mig efter jobbet och förhöra mig. Jag hade aldrig haft den diciplinen om jag hade suttit där själv.

Helgen var bra. Blev myskväll på fredagen hos Alex, trivs väldigt bra med henne. Ungefär som i Norrlands guld-reklamen "Om du vill va dig själv för en stund". På lördagen åkte jag till Alex (hämtade upp Markus på vägen) och så myste vi där större delen av dagen. På kvällen var jag, Annica och Helena A hos Kattis och hade en mysig tjejkväll med lite sprit. Drack inte så mycket, men hade ändå ont i huvet på söndagen. Försökte mig på ölprovning igen. Hittade faktiskt en öl som jag skulle kunna dricka (nu ska vi inte överdriva, men jag skulle kunna ta en till maten) "Spaten". På söndagen åkte jag till Stålnäs. Tänkte sola, men det var bara moln där ute så då fiskade jag lite istället. Fick bara bottennapp... På kvällen så var jag (överraskande nog) hos Alex.

Nu måste jag gå och lägga mig. Beroende som jag är, måste jag bara kolla fejjan en gång till innan jag lägger mig!

Inget långt inlägg

Här är det bra. Tänkte skriva ett inlägg om vad som hänt senaste tiden (typ inget), men jag orkar inte. Är så jäkla trött! Ska gå och lägga mig på en gång. Men allt är bra, jobbet går bra och vädret är perfekt!


Myskväll

Igår hade vi tjejkväll hos Alex. Det var jag, Alex, Lina och Markus (han räknas numera in i tjejgänget). Vi hade grymt roligt, jag trivs verkligen med dom allihop! Blev sent dock. Somnade inte förrän runt 2.30, sen skulle jag upp kl 6.45. Trots detta så har dagen gått ganska snabbt! Har haft en riktigt bra dag på jobbet. Blev lite trött på lunchen, men det gick över ganska snabbt.

Nu väntar jag på att Magnus och Carro ska komma hit, dom ville få spö i Wii. Imorrn kanske jag tar en tur till Helena på eftermiddagen. Alex blir ju två månader idag! Han växer nästan för snabbt, jag hinner inte med att träffa honom så mycket som jag skulle vilja!

Har hyrt "Paranormal activity", har hört att den är läskig - det gillar vi! Det var länge sen jag såg en skräckfilm, de brukar inte vara speciellt läskiga. Jag hoppas att den är riktigt läskig!


Prov

Idag har jag haft prov på jägarskolan. Det gick inge bra, men jag var inte ett dugg nervös för jag visste att jag inte skulle klara det. Hade inte pluggat ett skit. De senaste veckorna har min fokus legat på jobbet och utbildningen som jag håller i där. Men till nästa prov ska jag plugga som bara den! Jag tyckte dock att jag gjorde ganska bra ifrån mig ändå, jag hade 52 rätt av 70 och då hade jag, som sagt, inte pluggat någonting. Igårkväll la jag kassen men böckerna framför mina skor, tänkte plugga en timme efter jobbet. Tror ni jag tog med den imorse eller? Nej. Jag såg den inte ens...

Men vet ni? Förra veckan var jag så jäkla duktig! Jag var ute tre gånger och sprang/gick! Jag försöker ju springa så mycket jag kan, och jag blir ju bättre. Måndag, lördag och söndag. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Tänkte att jag ska ta en tur imorrn också.

Det är vad som händer här, är ganska nöjd med tillvaron. Längtar dock tills jag har klarat jägarskolan, får se vad jag ska hitta på sen. Skriva en D-uppsats kanske?

RSS 2.0