Ge mig en bil, tack!

Idag har jobbat till 13, efter det var jag och gjorde slingor i håret. Om jag får säga det själv så blev det väldigt bra! Sen var jag förbi Helena och Alexander en sväng. Eller en sväng, jag var där ganska länge. Det är lätt att det blir så!

På fredag skulle jag också ha jobbat till kl 13, men det bytte jag bort. Så istället jobbar jag 9-18, men slipper jobbar lördagen den 15:e maj istället! Tänkte ev åka till Skåne då, men det är inget bestämt eftersom Andreas vet inte om han kan, och dessutom måste jag övertala mamma och pappa om att få låna bilen. Nu ser jag fram emot att träffa Andreas igen (jag ser alltid fram emot att träffa honom), men jag måste säga att bilresan känns jävligt lockande! Jag skulle till och med kunna använda order exalterande - det är så jag känner. Jag älskar att åka bil själv, det är ju värsta terapin! Hoppas det blir en relativt solig dag! Och om det inte blir en tripp till Skåne, så tar jag nog en tur till Dalarna istället. Men som sagt, så hoppas jag ju på Skåne.

På fredag är det ju sista april, då jag ska (tydligen) till Bollnäs å festa. Hade hellre sett att festen hade blivit i Söderhamn, men det var ingen som ville ställa upp och ha festen här. Då får man åka till världens ände. Ska festa lite med mina jobbarkompisar. Ser faktiskt fram emot det (utom det faktum att jag tvingas åka till Bollnäs)!

Nä, jag måste gå och lägga mig. Är helt värdelös på att komma i säng i tid nu för tiden! Måste ändra på 1. att komma i säng i tid, 2. att börja träna igen. Men idag fick jag reda på att mitt Wii Fit är på väg! Eller jag tror det iallafall. Jag beställde det för ca 3 månader sen, men då fanns det inte på lager. Var inne på Elgigantens hemsida förra lördagen också (då hade jag druckigt några cidrar), men då kan jag väl inte ha beställt nåt? Eller?  

Ett litet mirakel

Idag har jag inte varit till gymmet. Jag var och hälsade på Alexander, Helena och Per istället! Helena har ju haft lite problem med amningen och idag fick jag se problemet. Jag tyckte att det var jobbigt att se när Alexander vägrade äta och bara grinade - förstå då hur en förälder känner sig! Helena, jag är så stolt över dig. Det är hjärtskärande att höra honom grina, men jag är säker på att det kommer att lösa sig. Ge inte upp!

När vår lilla sötnos hade ätit, gav Helena honom till mig. Där sov han i 1,5 timme. Jag älskar verkligen det lilla underverket och jag skulle vilja att han alltid låg i min famn. Han är så söt, jag skulle lätt kunna sitta och titta på honom en hel dag!

På väg hem åkte jag in på Tempo och handla lite smågrejer. När jag var där ringde telefonen. Under ca 3 sekunder (från det att jag svarade till presentationen) trodde jag faktiskt att de ringde från Skåne och ville prata intervju. Tyvärr hade jag fel. Den som ringde var en som ska flytta in i huset.

I övrigt så tycker jag verkligen att jag det är på tiden att hockeyn förbjuds på tv, iallafall på Kanal 5. Det går alldeles för många bra serier där som man missar! Jag hoppas att HV71 vinner på lördag, så att allt är över.

Ringde förresten till min frissa idag, så på måndag kl 14 ska jag få lite slingor i håret.

Nu måste jag fixa lite mat till imorrn! Sov gott!

Ledig

Imorrn är jag ledig! Ska bli hur skönt som helst! Funderar på att gå till gymmet, har ju inte varit där på ca två månader. Sen om Alexander vill, så ska jag hälsa på honom också. Funderar på om jag ska beställa tid för att bli blond också. Inte helt blond (så korkad/djärv är jag inte), men blonda slingor. Vad tycker ni?

Har ni kollat på serien True blood? Idag var det bästa avsnittet någonsin av serien (jag tycker inte att serien är speciellt bra, men ändå har jag inte slutat kolla på den. Den är så konstig, så man måste följa den). Alexander Skarsgård var snyggare än någonsin tidigare! Eller, han var lika snygg som i "Vingar av glas".

Imorse kom jag på att jag skulle kunna åka till Skåne under Kristihimmelfärdshelgen (sorry Anna), men SAS ville inte det, för det gick varken något flyg upp eller ner då jag ville. Så jag får helt enkelt stanna hemma. Men jag skulle gärna vilja åka ner... Får kolla på tåg, men det tar ju en EVIGHET att komma ner då.

Nu måste jag gå och lägga mig. Tänk att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid!

Dagen

Imorrn är det måndag igen. Blä. Tänk att man aldrig är pigg på måndagarna trots att man varit ledig i två dagar. Efter att jag hade skrivit bloggen inatt, så pratade jag lite med Andreas. Klockan blev efter 3 innan jag somnade! Sen drömde jag också (det händer inte så ofta. Jag vet att man alltid drömmer, bla bla bla, men kommer jag inte ihåg dom så säger jag att jag inte drömt något). Det var en snuskig dröm om en kille på jobbet, haha. Det var en väldigt bra dröm om jag får säga det själv (ja, jag gillar snuskiga drömmar, ni kan knappast bli förvånade).

Idag har jag varit på gå-bingo med Sofie. Både jag och Sofie vann faktiskt! Vi tränade avståndsbedömning när vi gick runt. Måste träna på den inför jägarexamen. Följde med Sofie hem en sväng efteråt och då kom Helena A förbi också. Hon har varit hemma över helgen och ville träffa oss innan hon åkte tillbaka till Åre. Jag och Sofie spelade det där dansspelet på Wii igen. Av någon anledning så förlorade jag alla tre gångerna...

Sen var jag hem och bytte däck på bilen och tvättade den. Jag tycker faktiskt att jag varit väldigt bra i helgen. Bytt däck, tvättat bilen, städat... Nästa helg ska jag visserligen jobba (på lördagen mellan 9-15 tror jag), men i övrigt ska jag inte planera in något. Jag ska ta allt som det kommer och eventuellt inte göra något alls. Vore hur skönt som helst! Kaaaanske att jag tar en tur till Helena. Jag har ju ändå som mål att träffa min lilla sötnos en gång i veckan. Vi får se. Ha en trevlig vecka allihopa!

Wii - loooove it!

Idag har jag städat och fixat mat. Det tog evigheter, men blev jäkligt bra till slut! Jag bjöd på fläskfilé, kycklingfilé och paprika, grillat på spett. Till det fick man välja mellan potatisgratäng eller potatissallad (den var dock färdig att äta direkt från affären), tzatziki, beasås (köpt) och vitlöksbröd. Det var jäkligt gott om jag får säga det själv! Det var mamma, pappa, Magnus och Carro som fick smaka på delikatesserna! Efter maten spelade vi Sverigespelet.

Vid 21.30 (eller nåt sånt) ringde jag Sofie, för ryktet gick om att hon var hemma i helgen. Så då gick jag ner dit, för dom satt och spelade Wii. Så jag har varit där tills nu och spelat bowling och dansat på/med Wii. Tänker beställa det där dansspelet. Jag körde det 3-4 gånger och jag vann varenda omgång! Och då var det första gången jag spelade (bra gjort av mig). MÅSTE ha det.

Imorrn blir det gå-bingo, näst sista för säsongen. Sen ska jag hem till päronen och byta däck på bilen. Ska bli så jäkla skönt att använda den där lyften och slippa domkraften - det är ju det som är jobbigast med bytet! Fast sen måste man ju tvätta däcken, och då är det ju lika bra att tvätta bilen. Kan man inte få tvätta den på lyften också? Det vore ju enkelt och bra.

Nä, nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn! Sov gott!

Ny blogg!

Hej på er!

Efter lite påtryckning så har jag bytt blogg. Den gamla http://jenny.bloggsida.se/ var opålitlig. Ni som försökt skriva kommentarer där kan väl skriva dom här istället (jag vet att några av er försökt men inte lyckats, och jag är ju lite nyfiken).

Nu är det äntligen helg iallafall! Imorrn blir det städning, grillning och middagsbjudning (mamma, pappa, Magnus och Carro).

Skrev lite info om mig, men vill inte lämna ut någon bild, det känns bara dumt. Vad tycker ni om mitt nya namn förresten? Jag fick inte heta Jenny, det var redan upptaget. Sen tycker jag att det är så fånigt att hitta på ett namn (inte för att det jag valde var så coolt heller), men jag är ju lite crazy, så då körde jag på det.

Fick mitt nya schema idag. Jag har HEMSKA veckor framför mig! Av 20 dagar, så slutar jag 17 eller tidigare 3 gånger! En gång slutar jag 17,15, en dag 17.45, sen är det 18 och 19 som jag slutar. Det blir ju jättekul. Not.

Är trött. Vill gå och lägga mig, men det känns som slöseri av en fredagkväll att gå och lägga sig innan 23. Det är ju liksom fredagkvällarna som är det bästa på hela veckan. Hmm, det måste jag lägga till i infon om mig!

Trevlig helg på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0