Åre dag 1

Har precis kommit fram till Åre. Stugan är nog den finaste jag nånsin sett! Skulle gärna bo i den resten av livet. Tyvärr kom vi inte upp för backen (upp till stugan) med bilarna, så de står nere vid vägen. Så vi bar upp allt. Eller jag gick bara en gång, för mina nya skor är så jäkla hala! Kan ju säga att det var tur att jag inte tog med mina nya andra skor, de har 11 cm klack... Men det är så fina!

Här i Åre finns inga regler, och allt som händer här stannar här. Därför har jag redan druckit en öl. Det är tydligen helt ok efter Åre-reglerna (reglerna som inte finns).

De andra åkte från Skåne vid 20 igårkväll och hämtade mig vid 3.30. Jag kunde inte sova heller, var för exalterad. Sov nog en timme, men inte mer. Är så jäkla trött, så jag ska strax gå och lägga mig och sova i några timmar. Vi hörs!

(Jag ber er ha överseende med stavning och felskrivningar, eftersom jag är så trött. Detta gäller hela resan.)

Åre!

Nu är det extremt nära till Åre! Hade tänkt gå och lägga mig kl 20, men det gick inte så bra. Efter det siktade jag mot kl 22, men som det ser ut just nu så är det också kört. Har inte ens börjat packa och det är 30 min kvar tills dess... Ska klä på mig (har precis duschat) och gå ut och hämta väskan, så tar det förhoppningsvis inte så lång tid att packa sen. Pratade nyss med Andreas och de hade åkt vid 19.30, så om jag räknar rätt så borde de vara här runt 4. Jag kommer att dö när jag ska gå upp! Misstänker att jag borde vara uppe tills de kommer, men det kommer jag inte att orka!

Sov gott! Nästa gång vi hörs är jag i ÅÅÅÅÅÅÅRRRRREEEE!

Tragiskt inlägg

Här kommer ett blogginlägg från en trött Jenny. Har jobbat 8-19 två dagar i rad. Ställde klockan på 5.15 imorse också för jag tänkte gå till gymmet, men jag har kommit in i en period där jag sover dåligt igen, så det tog tid innan jag somnade igår. Därför skippade jag gymmet. Har aldrig haft svårt att sova förut, det började för typ en månad sen. Tycker att det är skitjobbigt och jag vet exakt vad det beror på. Efter Åre så blir det nya tag, då ska den här depp-perioden vara över.

Just nu sitter jag hos Magnus och Carro och genomför lite småa olagligheter. Har haft en lång dag, dessutom blev jag lite smått förbannad tidigare. Malin sa till och med att det syndes att jag var förbannad. Det är ju inte så ofta som jag blir förbannad heller, så det är väl inte så konstigt att det märks. Hon och Hanna kände på min muskelknut idag också. Hannas kommentar var "den är ju stor som en pingisboll!" Riktigt så stor är den inte, men nog känns den alltid. Nu ska jag stänga ner och åka hem. Sorry för det tråkiga inlägget. Som sagt, efter Åre, då jäklar! 4 dagar kvar!

"Träning"

Trots min lilla muskellåsning (som fortfarande är kvar, men som känns mindre än innan "behandlingen") har jag varit på gymmet både igår och idag. Ville inte göra någon styrketräning eftersom jag inte ville att det skulle bli värre. Så istället har jag bara gått på löpbandet, men i några hemska uppförsbackar (som Therese visade mig hur man skulle fixa på bandet). För att inte bli uttråkad så läste jag samtidigt, hehe. Hur som helst så brände jag 200 kalorier igår och ytterligare 200 kalorier idag! Det är bra för att vara mig, för när jag tränar i vanliga fall så bränner jag strax under 100 på uppvärmningen (när jag springer/går).

Dock känns låsningen som att den blir bättre när jag tränar, så jag får väl fortsätta göra det! Annars händer det inte så mycket, det har varit en extremt lugn helg. Önskade att jag var i Skåne igår dock. Andreas och de andra hade förfest inför Åre! Jag längtar!

Nä nu ska jag gå och ta ur färgen ur håret. Ajöken!

Snark

Jag är så trött, så jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Jag vet att klockan är 21.15 men jag har, som sagt, inte sovit så bra tidigare i veckan. Under natten som var sov jag ganska bra, men jag var ändå inte utvilad när jag vaknade. Ryggen är inte 100 %, men den är bättre än den var tidigare i veckan. Jag tror kiropraktorn kallade det muskellåsning. Innan jag var till honom hade jag jävligt ont på insidan av skinnet (det kändes inte om jag tryckte på stället, bara när jag hade armen/kroppen i vissa positioner), nu har jag fortfarande lite ont på insidan, men det gör skitont på utsidan. Eftersom han tröck så mycket (jag tror jag hade en muskelknut också) så har jag nu fått ett blåmärke och är uppsvullen. Det är alltså inte skönt att ligga och sova. Men det tänker jag göra iallafall. Sov gott!

9 dagar kvar!

Smärta

Idag har jag varit till en benknäckare (kiropraktor heter det väl på riktigt). Det gjorde ont som fan vid vissa tillfällen, men när jag gick därifrån kändes allt mycket bättre! Jag tänker inte ta ut något i förskott, det kommer säkert tillbaka. Har dock inte vågat testa mig att lägga mig i sängen än, det är ju där som smärtan har varit värst! Ska testa snart... Jag hoppas att smärtan har försvunnit, för jag har inte sovit riktigt på hela veckan. Egentligen har jag inte sovit bra alls under hela januari. Januari 2011 har verkligen inte varit min månad, jag längtar tills månaden är slut och hoppas att februari blir bättre! Jag är så trött!

Ont, det gör ont

Ikväll har jag varit på bio. Jag gick på "The Tourist". Hade det inte varit Angelina Jolie och Johnny Depp, så hade den inte varit sevärd, men det var den såklart nu. Föreslår dock att ni inte går på den på bio, det är den inte värd, men ni kan absolut kolla på den när den kommer ut på dvd (alternativt ladda ner - men det stödjer jag inte eftersom det är olagligt, hehe).

Natten som var, var hemskt otrevlig. Jag måste ha sträckt en muskel i ryggen eller fått en spricka på ett revben. Jag gör ju illa mig hela tiden, inte tänker jag på det speciellt mycket... Har haft ont till och från de senaste veckorna, men det känns i princip bara när jag ska sova på mage. Inatt skulle jag vända mig och då högg det till som fan i ryggen! Sen plågades jag av en ännu värre smärta resten av natten. Det måste försvinna fort! Jag vill ju träna lite till innan jag ska till Åre, och sen vill jag definitivt inte ha ont när jag är i Åre! Å andra sidan blir väl allt bättre med lite whiskey?

Redo att bli förvånad?

Jag har svinont på höger sida av ryggen. Funderar på om jag stretchar för dåligt efter jag tränat, men jag hade samma problem för några veckor sedan och då hade jag inte kommit igång med träningen... När jag hostar känns det som att hela ryggen ska gå av. Jag hoppas det går över.

I veckan måste jag gå på bio. Fick en biobiljett av Magnus och Carro igår (när jag var dit och blev bjuden på mat), men den går ut på torsdag. Det fanns en film som jag skulle vilja se, Änglagård 3, men den började om 20 min och jag ska till päronen och äta då. Men på tisdag gick The Tourist, så jag får väl gå på den. Alternativt någon opera på onsdag...

I fredags tog jag bort min facebook. Jag förstår om ni blir förvånade. Jag tänker inte berätta varför just nu, men jag kommer säkert tillbaka om några månader. Dessutom tror jag att det är bra, jag är ju lite beroende. Helt plötsligt har jag också massor av tid över. Hade ju tänkt börja gå ut på promenader när jag inte har något annat att göra, men nu regnar det (verkligen tragiskt...). Gymmet kan jag inte gå på idag, tänkte låta ryggen vila lite. Jag har ju varit lite stressad den senaste månaden också, det kanske är därför jag har problem med ryggen. Min kropp reagerar verkligen inte bra på stress! Min blåsa på ögat, som uppkommer ibland när jag är stressad (den brukar bara komma på morgonen, men försvinner efter 10-11 på förmiddagen) har funnits konstant på ögat de senaste två veckorna, den försvann faktiskt i fredags! Jippi för det!

Annars ser jag fram emot Åre. Idag är det 14 dagar kvar tills jag åker. Jag behöver verkligen komma bort från stan ett litet tag och inte tänka på något annat än att ha roligt. Är det någon som har ett boktips att dela med sig? Boken måste vara bra från början, annars avslutar jag den på en gång. Ge mig alla tips ni har!

Min nya tatuering

I fredags tatuerade jag mig igen! Älskar den! Har skrivit "This is it" på handleden och den har inget med Michael Jackson att göra. Eftersom jag har börjat hur många gånger som helst med träning och gå ner i vikt, men det alltid slutar med att jag käkar godis och sånt, så måste jag ju göra nåt. Nu kommer jag inte kunna äta något utan att tänka på var jag gör innan. När jag var klar med den åkte jag till min förra chef och kollade På spåret. Han ställde fram chips. Tog jag något? Nej! Inte ett enda. Min tanke var att jag inte kunde bryta mot det jag just tatuerat, när det bara gått typ 30 minuter! Annars hade jag lätt tagit ett. Eller två...

Igår tränade jag och städade. På kvällen var Lina och Alex här och spelade Bingo. Vann 100 kr! 

Funderar nästan på om jag ska gå upp tidigt imorrn och träna. Vi får se hur det blir, men jag hoppas att jag slipper spy den här gången.

Ska se om jag får in (en dålig) bild av tatueringen! Jag älskar den!


Lat

Har precis kommit hem från gymmet, duktiga jag! Tyvärr så måste jag städa, något jag borde gjort igår eller helst för en vecka sen. Men är man lat så blir det såhär. Skulle egentligen har varit på gymmet igår och i torsdags också, men kom på väldigt bra undanflykter ("det är skönare att ligga i soffan och kolla på tv").

Ikväll ska Lina och Alex komma och spela Bingolotto. Det har blivit mycket Bingolotto på slutet... Men efter idag så dröjer det nog ett litet tag.

Veckan som gått har varit otroligt skön! Jobbade måndag, tisdag, onsdag och till 12 på fredagen. Önskade att alla veckor kunde vara såna. Det jag får se fram emot nu är Åreresan som drar igång 30 januari! Jag längtar snart ihjäl mig! Andreas och hans kompisar ska hämta upp mig vid 4-5-tiden på morgonen! Vi får väl se hur det går... Sa att dom kunde stanna på kiss- och matpaus här, men Andreas föreslog en groggpaus istället. Har aldrig druckit en grogg direkt när jag vaknat, men någon gång ska väl vara den första, hehe.

Nä, om jag skulle sätta igång och städa. Blä.


Duktig

Haha, jag råkade skriva ett F istället för ett D i rubriken! Det blev ju lite knasigt!

Idag har jag varit superduktig! Har ju sagt att jag skulle bli duktig efter nyår och idag har jag börjat! Gick och la mig 20.15 igår och gick upp 5.15 idag. Jag är chockad själv. Då käkade jag frukost och sen drog jag till gymmet. Körde en uppvärmning på löpbandet, sen körde jag diverse styrketräning. Jag kände mig lite lätt illamående under slutet av passet, men det är ju lika bra att köra på. Men när jag avslutade på mattan så var jag helt körd. Kunde inte ens stretcha, det enda som fanns i huvudet var att komma ut och hem. När jag kom ut och fick lite frisk luft blev det lite bättre, men när jag kom hem och gick upp för trapporna blev det sämre. När jag kom in hann jag hänga jackan på en stol i köket och sen mådde jag jätteilla! Gick in på toa och hann precis öppna locket på toalettstolen innan jag spydde. Men när det var klart mådde jag betydligt bättre!

Sen duschade jag och åkte till jobbet! Har varit sjukt trött emellanåt, men det är väl sånt man får räkna med när man är uppe så tidigt. Hoppas jag kan fortsätta vara såhär duktig bara!

Imorrnkväll ska jag till Bollnäs med brudarna på jobbet och käka. Kommer lätt äta upp alla kalorier jag bränt idag! Men men, jag ska ju träna på torsdag igen. Men nu har jag köpt druvsocker, så jag borde klara träningen! Tänker köpa Besserwisser (underhållningsfrågor endast) innan jag åker dit.

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

Nytt år!

Ja, då var det januari 2011. Det blir spännande att se vad det här året har att ge, jag tror dock att det här kommer att vara mitt år. Helena tror att jag kommer att hitta kärleken (se hela listan på minbloggpa.blogg.se), det låter ju spännande! 

Juldagen var rolig! Vi hade en förfest hos mig och gick ut vid 21.30. Det var inte så mycket folk där när vi kom, vilket var planen. Dom spelade bra musik och det var kul att Helena var back in business! Vi åkte dock hem ganska tidigt, det blev så eftersom vi gick ut så tidigt.

I mellandagarna har jag jobbat, umgåtts lite med Therese, Cole, Anna och Tomas. Vi fem spelade poker här ikväll, riktigt roligt! Det var länge sen jag spelade poker, men det gick bra. Vann två av tre gånger!

Igår var jag uppe hos Larssons på nyårfest! Blev bjuden på mat först, det var älgkött (jag kan inte den sanna kock-termen för det jag åt), sallad, bulgur, bröd, Hasselbackspotatis (jag vet inte om den termen är rätt heller) och bea-sås. Supergott var det iallafall! Sen hade Cole och Therese fixat ett nytt Jeopardy. Förra året vann mitt lag, då var jag och Johan i samma lag och vi regerade. I år ville vi också vara i samma lag, så vi mutade domaren! Hur som helst, så vann vi i år igen, men jag tror nog att det berodde mest på våra andra två teammedlemmar.

Jag har haft en bra jul och ett bra nyår helt enkelt! Hoppas ni också haft det, god fortsättning!

RSS 2.0