Party

Igår var jag på fest i Bollnäs, med mina kära arbetskamrater. Hade skitkul!

Kollade inte på hela Melodifestivalen igår, men jag såg de viktigaste artisterna - Nicke Borg och Linda Bengtzing. Älskar ju Backyard Babies! Jag skulle våga påstå att Nicke Borgs låt var top 3 (kanske till och med nr 1) av alla Melodifestival-låtar någonsin! Den var helt fantastisk! Jag hoppas den vinner hela Melodifestivalen, det är den värd! Kanske skulle vi kunna vinna hela ESC då också. Jag tycker att ni ska rösta på den i finalen. Jag ryste när jag hörde den första gången. Linda Bengtzing var lika bra som vanligt. Hennes låtar är alltid bra. Jag längtar till låtarna kommer ut på Spotify, då kommer "Leaving Home" att gå varm här.

Imorrn börjar jag med Nutrilett/Naturdiet. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra! Men klarar jag de första 3-4 dagarna kommer jag att klara 3 veckor också! De kommer nog att bli tre sega veckor det här!

I veckan blev jag beviljad semester, så i april tar jag en tur ner till Skåne. Önskar jag fick köra bil, men styrelsen (mamma och pappa) sa direkt nej till det. Dessutom räknade jag på det och det skulle faktiskt bli dyrare att åka bil, men vad jag än väljer så får jag nog punga ut med 2000 kr för resan. Det tycker jag är jävligt dyrt, men det är det lätt värt!

Nu ska jag fixa en varm macka - det får bli det sista jag äter på några veckor.

Gefle

Idag har jag varit till Gävle efter jobbet med mina kära arbetskamrater! Tyckte inte att jag köpte så mycket, men när jag kom hem insåg jag att mitt konto kände annorlunda... Imorrn blir det även fest med dom, i Bollnäs. Sist jag var ut i Bollnäs var när jag gick på gymnasiet och då var det skittråkigt. Hoppas på en bättre kväll imorrn!

På söndag har jag lovat Sivan att hjälpa henne på gå-bingon. Det kommer ju att bli jättekul... not. Det hade väl varit trevligt i vanliga fall, men jag känner att jag inte kommer att vara riktigt laddad för det på söndag eftersom jag kommer att vara onykter imorgonkväll. Vi får be till gudarna att jag inte är bakfull iallafall. Men jag siktar på att dricka mycket vatten (men mer sprit)!

Trevlig helg!

Blocket

Sitter och kollar lite på Blocket (har inte kommit till frukosten än):

En kille söker en inneboende. Lite creapy skulle jag vilja säga.
http://www.blocket.se/helsingborg/Boende_ledigt_med_omgaende_inflytt_29647190.htm?ca=23_3&w=223

Missa inte inlägget som jag skrev för en stund sen! (Anna, det där var en hyllning till dig!)

Helg och vad som komma skall

Då var det helg igen. Känns som att veckorna rullar på ganska snabbt nu.

Igårkväll var jag till Hanna på jobbet, tillsammans med Jeannie och Erica. Vi körde "Just dance" på Wii, det var nog en av de roligaste gångerna jag kört det! När vi skulle till att åka hem, så läste Jeannie på fejjan att en annan jobbarkompis till oss hade skrivit att det var 30 grader kallt ute. Inte var det varmt iallafall, men när jag kom hem var det "bara" 25 grader. Idag är det dock 4-5 plusgrader utanför, men det beror på att solen ligger på, på min termometer. Mamma sa att det fortfarande var över 20 minusgrader, så jag stannar nog inne idag.

Ikväll ska jag till Helena och kolla på Melodifestivalen, det ska bli kul att träffa henne för det var typ en månad sen.

De kommande veckorna kommer jag att göra en drastisk åtgärd. Skulle ha börjat i torsdags, men eftersom brudarna på jobbet tvingar med mig ut i Bollnäs nästa lördag, så måste jag vänta till den 28:e innan jag börjar. Tänkte köra Nutrilett i någon vecka. Känner jag mig själv rätt så testar jag väl en påse och inser hur vidrigt det är. Men ändå känner jag att inställningen jag har nu, är rätt positiv. Tänkte köra på en kur så att jag får en liten kickstart.

Den 7:e april tänkte jag ta en tur ner till Andreas, förutsatt att jag får ledigt från jobbet. Sökte faktiskt ett jobb där nere häromdagen. Nu får jag det väl inte, men det kändes som ett jobb för mig, så jag körde på ändå. Det var bara ett vikariat på ett år, men då får jag ju se hur jag trivs där nere. Och min lägenhet här hemma är så billig, så den kan jag behålla ändå, tänkte jag (förutsatt att lönen räcker till). Tänker dock inte vara annat är realistisk i det här fallet, så med största sannolikhet så blir jag väl kvar här som alla tidigare gånger jag har varit inne på samma spår.

Nä, nu är det nog dags för frukost, dessutom ger nog min dator upp snart (dåligt batteri). Trevlig helg!

Kontrakt

Veckan som gått har varit väldigt lugn. Har försökt att sova ganska mycket, även om jag tycker att jag har misslyckats lite. Har tagit igen det lite i helgen iallafall. Helgen har också varit väldigt lugn. Var till Hanna på jobbet, både i fredags och igårkväll. Jag, hon och Jeannie har kollat på film och bara ätit onyttigt. Efter Åre (och såklart i Åre) har jag varit ganska onyttig. Med andra ord så har jag inte tittat på min tatuering. Men nu börjar åter igen ett nytt liv. Skrev kontrakt med brorsan idag, så fram till 23 juni så får jag inte äta godis, chips, pizza, strips, ostkrokar, dricka dricka, käka hamburgare, fikabröd mm. 500 kr i böter blir det om jag skulle bryta det!

I veckan kommer det bli mycket jobb. Skulle behöva komma igång med träningen, men det får bli prio två den här veckan. Det är allt som händer den här veckan. Helgen blir troligtvis lugn, om Helena kan så hade jag tänkt ha Melodifestivalkväll med henne på lördag. Men vi får se hur det blir!   


Hemma igen

Igår kom jag hem från Åre. Vi åkte vid 8.30 - en halvtimme tidigare än beräknat! Jag åkte med Troberg, Andreas (min Andreas) och Sara. Jeannie åkte i samma bil som Emil, Andreas och Johan. Bilresan gick fort (tog visserligen ca 5 timmar, men ändå), jag trivs skitbra med dem så vi hade det jättebra i bilen (även om jag och en av dem hade världens bråk i veckan vilket resulterade i att vi inte sa något till varandra på flera dagar).

Har haft en underbar vecka! Jag förstod inte förrän igår hur mycket jag behövde komma ifrån Söderhamn och vardagen. Egentligen tror jag inte på begreppet "att gå in i väggen", men jag tror inte att jag var så långt ifrån det (eller vad man nu ska säga att det heter). Nu känns det dock bättre, även om jag saknar en av mina bästa vänner. Jag önskar att jag fick träffa honom snart igen.

På lördagkvällen åkte vi in till Åre (vi bodde bara 4 km utanför) för att äta på en restaurang. På första restaurangen fanns det inte plats så vi gick därifrån, men innan vi gjorde det så såg vi Petter! Han nuddade mig (ja, ni kan få röra mig sen) när han gick förbi. Vi gick vidare till Dahlboms och käkade där. Riktigt gott var det (även om en hamburgare på Sibylla hade varit lika god)!

På fredagen hade vi bartömning, det gick inte så bra för vi hade fortfarande ton med sprit kvar efteråt, och ändå var alla dragna! Vi gick ut på Bygget och det var faktiskt riktigt, riktigt kul! När jag kom upp på övervåningen var det en Robert som stannade mig för att hälsa. Jag sa vad jag hette också, men jag stannade liksom aldrig upp, jag fortsatte gå. Ångrar det, han var ju HET! 

Imorse sov jag över, min telefon ringde aldrig! Strax före 8 ringde Hanna och frågade var jag var. Skyndade mig till jobbet och var där på 15-20 minuter. Ganska bra gjort ändå. Pinsamt att komma sent dock, direkt efter man haft semester.  

Nu måste jag gå och lägga mig, vill inte göra en repris av morgonen! Sov gott!

Just ja, måste ta ett moment för en av världens bästa rockartister också! RIP Gary Moore!

Åre dag 5

Jag lever fortfarande, det beror troligtvis på att jag inte har stått på ett par skidor än. Om jag ska vara helt ärlig, så tror jag inte att jag kommer att åka något. Jag vet att folk kommer att tycka att jag är knäpp för att jag åker upp till Åre utan att åka skidor - men det skiter jag i. Jag har så roligt ändå! Jag hade tänkt åka idag, men jag har jävligt ont i ryggen igen. Förra veckan försvann ryggvärken, det var hur skönt som helst! Men i tisdags efter att jag varit på hos Helena och hälsat på, så halkade jag till och det onda kom tillbaka. Natten har inte varit trevlig, det gör ont att bara ligga i sängen. Sen gick jag in i en grej igår så jag har blåmärke på benet, och det är inte heller skönt att ligga på.

Ikväll blir en lugn kväll (vi var ut och festade igår, men än har jag inte sett vad det roliga med Åres uteliv är). Bra med tanke på att jag proppar i mig Alvedon och Ipren pga ryggen. Om några timmar ska jag, Sara och Jeannie åka iväg till Helenas jobb och gå på spa. Helena ringde och frågade om hon ville att vi skulle fixa in henne. Hon jobbar på värsta lyxhotellet, Copperhill (http://www.copperhill.se/). Var dit en sväng och kollade igår, hur pampigt som helst och superduper-utsikt! Det var så vackert!

Sen ska ni få veta en god nyhet. Jag ska (med största sannolikhet) köpa en ny bil. Det är min drömbil! En Volvo 850! Det här har ju varit min drömbil ända sen jag fick körkort, och nu ska jag äntligen få en! Helt underbart!

Åre dag 3

Jag lever fortfarande och har inte vågat testa skidor än. Det blir troligtvis på torsdag. Som ni läst kom vi upp på söndagen. Drack första ölen innan 12, så jag var onykter redan innan kl 18. Med tanke på att jag inte druckit på ca en månad, jag var hur trött som helst och att jag drack snaps och allt möjligt, så fick jag en liten black-out. Tog tydligen en liten lur, men gick ner och tog en till grogg en stund senare. När jag vaknade hade jag iallafall inget smink på mig. Hade dock missat fyra samtal och ett sms (sms:et kom innan midnatt, så jag har iallafall gått och lagt mig innan dess). Jaja, jag satte ribban högt för de andra iallafall.

Annars är det dålig humor och sprit som flödar i huset. Igår var vi ut (jag följde såklart inte med ut i söndags), det var ett tråkigt ställe. Egentligen gillar jag inte att gå ut på andra ställen än i Söderhamn, man känner ju liksom ingen. Det är ju det som är grejen med att gå ut, man vill ju träffa folk som man känner och mingla lite. Det funkar inte när man inte känner någon här.

Imorrn kommer Jeannie, ska bli skitskoj!

Det var uppdateringen för idag. Adjöken.

RSS 2.0