Jobbfest

Igår var hela jobbet inbjuden på jobbfest. Den var riktigt, riktigt rolig! Det är ju ingen hemlighet hur bra jag trivs med mina arbetskamrater - vi har verkligen världens bästa folk på jobbet! Jag smugglade in lite sprit i väskan (jag var inte den enda som gjorde det), hade köpt Absolut Vodka i olika smaker, ni vet sådana 5 cl-flaskor. Hade tagit med 4 stycken, jag tyckte att det räckte. Egentligen hade jag nog klarat mig ändå. Till maten fick vi två öl, jag valde dock att byta ut en mot vin. Egentligen dricker jag inte öl, och vin är det ju typ bara en sort jag dricker, men dessa slank såklart ner...

Sen fick vi två drickbiljetter att hämta ut vin/cider/öl i baren för och eftersom vissa var nyktra så fick man ju några fler, så jag blev ju full. Lärde känna min fd chef lite bättre också. Jag gillar honom, jag tror till och med att jag ska börja umgås med honom utanför jobbet.

Dagen har varit extremt seg, gick upp och käkade frukost (det lilla jag fick i mig) och lyssnade på Melodikrysset, sen gick jag och la mig igen och låg till 15... Ja ja, det är sånt man får göra på en lördag då man inte har något inplanerat (skulle egentligen på fest i Bollnäs och gå ut och kolla på Mustasch, men vi orkade inte).

Nu ska jag ta en dusch innan jag slår mig till ro i soffan! Ha en trevlig lördagkväll alla!

Harry

Har precis kommit hem från bion, har varit och sett Harry Potter. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara! Hade inte alls förväntat mig att de skulle vara så pass detaljerade, det var nästan som i boken.

Vet ni vad jag gjorde häromdagen då? Jag gick helt i mina egna tankar och självklart satte jag in nyckeln i fel dörr! Jag försökte låsa upp dörren en trappa ner - stackars tant om hon hörde det! Så typiskt mig!

Imorgon ska jag städa och sätta upp julgrejer! Mysigt! Det har jag längtat efter ett tag. Livet blir bättre med ljusstakar, min lilla julgran och julmusik!

Nu måste jag på toa innan "Road trip" börjar! Och ja Helena, det var låten med Kylie; "Kids"! En guldstjärna till dig! Harry

Take a ride

Idag har ett mirakel skett! När jag kom hem träffade jag min vice värd som sa att rörmockaren hade varit här! Jag blev glad men vågade inte hoppas på för mycket, men till min förvåning så var det varmt i lägenheten! Har haft 16-17 grader den senaste månaden och hållit på att frysa ihjäl. Ni som känner mig, vet att jag alltid är varm, men inte här inte. Men nu är det 20 grader här vilket känns helt ok! Jag tror att jag kan sova utan filt om fötterna och överkast inatt, det räcker nog med täcke.

Imorrn är det fredag och då ska jag på bio med brorsan och Carro, vi ska se på Harry!

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!

Ni kanske undrar över rubriken? Orden är tagen ur en Robbie Williams-låt som jag lyssnade på när jag började skriva. Pluspoäng till den som kommer på det. Anna, det här läre väl du klara galant?


RSS 2.0