Sjuk

Nu är det fan 4:e gången det här året som jag är sjuk! Jag hoppas innerligt att "sjukdomen" är räkmackan som jag åt igår. Dock tror jag att det är en likadan magsjuka som jag hade i mars. Symptomen är feber och diarré, vi får väl se om jag spyr något senare.

Den här veckan har det inte varit världens bästa väder, men jag har ändå haft det sjukt bra! Andreas och Jerry kom hit i måndags och åkte hem igår. Behöver jag säga att det har varit fest hela veckan? Måndagen var väl värst för min del, onsdagen var värst för Jerry och Andreas höll sig på en jämn nivå hela veckan. Gårdagen var väl inte så bra, mest för att Andreas åkte hem (de dagar som jag och Andreas skiljs åt är aldrig bra), men sen upptäckte jag ju lite senare att jag var sjuk också. Jag blir alltid sjuk när jag har träffat Andreas, det var samma i både februari och mars. Min chef kallar det "Skånesjukan".

Ikväll har jag planerat världens fest ute i stugan. Jag tänker ha den även om jag har magsjuka. Tänker dock inte dricka nånting, min kropp förlorar ändå så mycket vätska på att vara sjuk, så det vore dumt att ge den ännu större påfrestningar. Nä, jag tänkte hålla mig till nyponsoppa och avslagen cola (inte mig emot). Är lite bitter för att jag blir sjuk när jag har semester OCH när jag har planerat en rolig fest! Men men, jag får ta det som det kommer. Hoppas allt är räkmackans fel och att jag mirakulöst blir bättre tills ikväll!

Rock the mountain

Igår var det Rock the mountain på Östra berget. Jag hade så jäkla roligt! Vi (jag, Sofie, Johan, Kattis och Helena A) var på förfest hos Annica och Joel. Vi var upp på Berget totalt tre gånger (det var bara vissa band vi ville se). Kollade på Neverstore igen, dom är ju så jäkla bra!

Roligast måste jag säga att jag hade i öltältet (det förvånar er nog inte)! Jag och Kattis stod och pratade med Paby hur länge som helst. De tyckte att jag borde starta en skvallerblogg om folk i Söderhamn. Det skulle ju vara roligt för mig och de som läser den, men kanske inte de personer som det handlar om. Nä, det är en rolig idé (från vår sida) men nä, jag vågar nog inte det, det skulle vara lite för elakt.

Träffade massor av folk som jag inte sett på ett bra tag! Träffade Patrik J från jobbet. Han slutade ju i vintras nån gång. Så stod jag vid baren och han kom fram. "Hej. Känner du igen mig?" Haha! Självklart gjorde jag ju det (han är ju het). Sen träffade jag Mats Wernersson, som hade spelat tidigare på kvällen. Hade så gärna velat se dom, men tyvärr blev han bortprioriterad (pga för lite tid för att inta sprit). Men han kom fram senare och pratade, han är så jäkla go när man träffar honom!

I slutet av kvällen träffade jag en heting. Jag bjöd in honom på festen på fredag, hehe (det bästa är ju att han faktiskt kommer). Kommande vecka kommer att bli så grymt jäkla bra! Morgondagen kommer först att bjuda på ett gymbesök, sen en dusch, shopping av mat, packning och sen laga mat till Andreas och Jerry kommer. Sen ska jag möta dom på Donken vid 15! Då åker vi hit och äter, sen drar vi ut till stugan! Där kommer vi nog att börja dricka sprit på en gång. Det finns ju ingen anledning till att vänta liksom. De dagar som vi inte behöver åka in till stan, så blir det nog till att dricka sprit mest hela dagen. Som sagt, det kommer att bli en bra vecka! Jag håller er uppdaterade!

Det vimlar av bebisar!

Idag har jag sett en jätteliten bebis! 6 dagar var hon! Jag jämför med Alexander, som jag fortfarande ser som liten, men den här lilla bruden var pytteliten! Alexander känns dubbelt så stor (vilken han troligtvis är när man tänker på vikten). Det är alltså Charlotte och Johans bebis som jag, Anna och Tomas träffade ute på E-center.

Igår åkte jag Dalarna runt. Körde Gävle (där var jag in på Media Markt), Borlänge (shoppade loss på Kupolen), Insjön (Clas Ohlson, Lager 70 och Ittala Outlet), Leksand (där åkte jag runt och tittade på huset där jag bodde tidigare, och sen åkte jag förbi skolan. När jag ska bygga ett hus ska jag åka till Leksand först, för det finns så vackra hus där!) och sen åkte jag till Mora och träffade mina kusiner, moster, morbror och mormor. Träffade min kusins barn för första gången. Han var drygt tre månader och lite större än Alex. Han log nästan hela tiden och han babblade på som fan! Hur söt som helst! Sen åkte jag hem. 47 mil blev det totalt. Jag älskar verkligen att åka bil långt, och jag älskar vägarna i Dalarna.

Imorrn blir det Muskan på kvällen. Vi ska på Quiz. På dagen ska jag städa och sen måste jag på gymmet. Tror att det kommer att gå sämre än vanligt, eftersom jag blivit av med lite blod igår (blodgivning). Men jag får göra det jag orkar! Imorrn har jag ändå vilat två dagar. Berättade jag att jag cyklade ut till Stålnäs i måndags? Det är ca 1-1,5 mil. Gick faktiskt riktigt bra, men det var jobbigt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!

Semester

Ja, då har man semester! Känns lite konstigt att inte behöva gå upp tidigt imorgon. Dock känns det bra att få sova, har inte sovit så jättemycket i helgen. I fredags var jag, Lina och Markus och badade i Skidtjärn (tror jag den hette) i Glössbo. Första doppet för säsongen! Var faktiskt riktigt varmt i vattnet, skönt! Sen åkte vi hem till Markus och där blev vi kvar ett tag.

Igår så var det Idrottens dag i Trönö, vi träffades kl 9. Vi vann tyvärr inte i år, men inte deppade vi för det. Det blev ändå fest på kvällen, och en riktigt rolig sådan! Först grillade vi, sen spelade vi spel! Det kan inte bli bättre! Senare drog vi oss upp till IP, och där var festen i full gång! Roligt folk och bra musik! Skitbra kväll!

Idag låg jag till strax efter 13. Nej, jag mådde inte dåligt, jag bara trivs väldigt bra i sängen. Sen var jag, Magnus och Carro och käkade hos mamma och pappa, efter det åkte vi ut till Stålnäs till min kusin och hans familj. Sen har jag inte hunnit gjort något mer.

Imorrn tänkte jag åka till jobbet med en present till Alex, sen ska jag hem och städa och tvätta. Lite senare ska jag cykla ut till Stålnäs, tror jag. Kommer ju inte att kunna träna något på tisdag för då ska jag ge blod på morgonen. Efter det tänkte jag åka Dalarna runt, så får vi se ifall jag sover över där eller inte. Härligt ska det bli iallafall! Lite shopping och bilåkande - det blir toppen det!


Låtförslag

Det är för varmt, jag dör snart! Om man kunde få vara ledig hela dagarna och sola lite, så kanske det hade känts lite bättre. Jag kan sätta pengar på att det dåliga vädret kommer när jag har semester. Men egentligen så gör det inget heller, jag tycker om regn. Jag kan tänka mig sol på söndag och måndag, och sen lite mulet på tisdag för då ska jag nog ta en tur till Dalarna och då blir det bara jobbigt att sitta i bilen om det är sol.

Jag tänkte berätta vilka låtar som spelas mest på min Spotify, så att ni inte missar några låtar (det är både rock och disco-låtar):
*We no speak americano - Yolanda Be Cool & DCUP
*Alejandro - Lady Gaga
*Telephone - Lady Gaga och Beyoncé (gillar inte B, men låten är faktiskt bra)
*Cocaine - Nomy
*Sex on fire - Kings of leon
*Princess - Jay Kay
*Out in the fields - Gary Moore
*Tommy-gun - Royal republic

Sen har vi ju Björn Rosenström som har gjort tre lustiga låtar: Bale bale bale, Alkoholens vän och Gayfluffer!

Nu ska jag lägga mig! Sov gott!



Uppskjutning

Fyfasen va varmt det är! Lite svalare önskar jag att det kunde vara, iallafall inne.

Idag har jag skjutit upp på jägarexamen. Fast bara småvilt, för storviltsbanan är inte öppen än. Först fick vi visa att vi kunde hantera ett kulvapen säkert, sen gick vi avståndsbedömningsbanan. Där skulle vi skjuta (med klickpatron) på djur som stod 20 och 30 meter bort. Vi fick bara skjuta på de som stod på 20 meters avstånd, dessutom skulle vi visa att vi skötte bössan säkert. Det gick galant! Det var den och kulbanan som jag hade oroat mig mest över.

Därefter gick jag vidare till kulbanan. Där skulle vi dels sitta med stöd och sen stå/luta oss ett "staket" (man fick sitta/stå hur man ville, bara man inte låg på marken). 4 skott på varje varav kulorna på den första delen skulle vara inom en diameter på högst 13 cm och sedan den andra delen på 17 cm. Var, som sagt, mest orolig för den. Men av nån anledning så lyckades jag där redan på första försöket! Blev helt förvånad!

Nästa del var att skjuta med hagel på en hare. Man hade två skott när den åkte till vänster och två skott när den åkte till höger. Där skulle man träffa minst 8 hagel var åt båda hållen. Det gick också bra!

Jag blev själv förvånad över hur bra jag lyckades, allt var för bra för att vara sant! När jag sedan gick över för att skjuta på lerduvorna, var allt för bra för att vara sant. Jag gjorde två omprov, men det gick fan inte. Skulle träffa 4 av 6 lerduvor. Jag träffade ju tre stycken, men även fast jag hade två duvor kvar så fick jag inte ner dom! Det bara låste sig, så jag ska göra om den delen. Men överlag måste jag säga att det gick tusen gånger bättre än vad jag hade trott! Även om jag ändå är besviken på mig själv för att jag inte klarade den simplaste delen av proven.

I övrigt fortsätter min träning ganska bra. Tog ledigt både fredag och lördag från allt vad som hade med träning att göra, men men. Ikväll har jag varit på gymmet, och jag tror aldrig att jag varit så svettig någon gång! Vet inte om det beror på värmen ute eller om jag faktiskt var så jäkla bra! Imorrn tänkte jag gå Forsbacka runt efter jobbet, sen får vi se om jag hinner göra något på tisdag, för då slutar jag sent. Bara fem dagar kvar till semester! Hur ska dom klara sig utan mig på jobbet? Hehe...

Jag dör!

Jag har träningsvärk i hela kroppen! Jag går inte snyggt och när jag ska sätta mig sätter jag mig som att jag skulle vara 100 år eller gravid! Värst är det när jag ska sätta mig på toaletten, då måste jag hålla i mig i handfatet för att komma ner... Nä, jag ska inte träna förrän på söndag nu. Ska ju självklart gå på promenader, men jag ska inte träna något på gym, för då är ju uppskjutningen helt körd på söndag (det är den nog iallafall, men försöka ska jag). Har varit ut och gått med Helena idag igen. Det känns bra, har motionerat varje dag sen vadet bestämdes! Tror dock att det blir en vilodag imorrn.

Imorrn är det en vecka tills jag får semester! Jag måste säga att det är lite skrämmande... Det är min första semester nånsin och jag vet inte riktigt vad man gör på semestern? Bara tanken på att vara ledig i tre veckor gör mig smått rastlös. Nästa lördag kommer jag att vakna och tänka "jaha, vad ska jag göra nu då?". Nä, men lite ska jag hitta på iallafall. Nån gång under första veckan ska jag ta en tur till Dalarna, andra veckan ska jag vara ute i stugan och då kommer Andreas och Jerry och hälsar på. Längtar som fan till dess! Saknar Andreas i massor.

Sista veckan blir det troligen en tur till Järvsö för att gå på The Baseballs, troligen. Även om jag är lite nervös inför semestern, så ska det bli otroligt skönt! Dock kommer jag att sakna alla på jobbet, så första veckan kommer jag nog att hälsa på, hehe.

Nytt vad

Jag och Markus (på jobbet) har slagit vad om vem som kan gå ner mest i vikt fram till 19 augusti. Han ska åka till Italien då och ska köra på Extravaganza fram tills dess (soppor alltså). Om han kör hela tiden, så är det ju kört för mig, men vi får väl se om han gör det. För min del har det börjat jättebra iallafall! Vi började i förrgår, och redan på kvällen då var jag och Helena A ute och gick Forsbacka runt. Sen igår så började jag kl 11, så då gick jag på gymmet innan (var där 8.15). Jag är riktigt stolt över mig själv! Idag var jag på gymmet efter jobbet, men jag hade kunnat vara bättre än vad jag var, för det kom folk (snyggingar) och störde mig, sen var jag in till Alex och då tog vi en liten promenad. Vi avslutade med tacos! Gott!

Imorse hände en pinsam grej! Jag sov över! Var så slut efter gårdagen, så jag missade tydligen att ställa klockan. Kl 8.18 ringde Lina (jag kollade på klockan innan jag svarade), "Vad gör du?". Jag: "Jag har sovit över", men lätt panik i rösten! Men jag var relativt snabb ändå. Jag kan inte låta bli att skratta åt händelsen (även om den är pinsam och inte alls bra jobbmässigt), men det här är första gången på typ 12 år som jag har sovit över. Jag kommer ihåg första och enda gången som jag sov över, och det var på en frilusftsdag i 8:an (eller om det var 7:an) och jag skulle väcka Magnus också, men så sov jag över (jag stängde av klockan och trodde att jag skulle fortsätta vara vaken) och Magnus blev så sur för att han missade kanotpaddlingen! Nä, det här ska aldrig hända igen.

Nu måste jag gå och duscha, men det värker i varenda muskel i kroppen! Imorrn blir det inget gym, men Forsbacka runt. Jag ska vinna vadet! 5-6 kg ska jag väl kunna klara iallafall. Det som oroar mig lite är semestern, men då tänker jag dricka lite alkohol (eller mycket) och äta gott, men jag ska ändra hålla igång med träningen tänkte jag! Markus kommer ju att bli så nöjd om han vinner, så jag måste ju verkligen göra mitt bästa!


Jobbmiddag

Igår blev vi bjudna på en kväll med jobbet. Först pratade VD:n (Sverige-VD:n) och några andra höga personer på jobbet, sen fick några priser och sen blev vi bjudna på mat. Hade riktigt roligt! När tre av mina "elever" (alltså de som jag hade på utbildningen) skulle gå, sa de världens gulligaste sak. De sa att jag borde ha fått pris för bästa utbildare (det fanns inget sånt) och att de hade sagt det till en av de höga cheferna. Jag blev (i brist på bättre ord) rörd. Jag har verkligen världens bästa arbetskamrater! Efteråt tog jag och Lina en tur ner till flinken och köpte en glass.

Idag är jag jätteförkyld (kände det redan igår morse). Lite jobbigt men jag tror att det är en "snabb" förkylning, alltså bara snuva i några dagar.

Imorrn ska jag jobba i två timmar, mellan 9-11. Sen ska jag åka till päronen och sola. Har inte hunnit gjort det tidiare, så jag är ju blekast i Söderhamn just nu. På kvällen får vi se vad som händer.

På söndag är det dop för min absoluta favoritunge i hela världen, Alexander! Samma dag fyller han tre månader. Han växer så jäkla snabbt! Rätt som det är så kommer han att kunna gå, den lille sötnosen!

Nä, nu ska jag stänga av tv:n och gå och lägga mig! Sov gott!

RSS 2.0