Välkommen...

...kära förkylning! Blä. Jag tror att världens förkylning håller på att bryta ut! Tycker att det är väldigt opassande just nu, har jag massor av saker inplanerade! Om jag nu måste bli sjuk, så hoppas jag på feber och att jag slipper förkylningen, för förkylning brukar oftast vara längre än feber. Men det känns som att det är en förkylning på gång, för mitt huvud känns uppblåst. Anna föreslog att jag skulle dricka te, så det sitter jag och gör nu. Synd att det inte alls är gott!

Brandvarnaren fungerar som den ska också (ifall ni undrar). Värmde vitlöksbröd på lite för hög värme för en stund sen... Sånt som händer!

I övrigt så har pappa kommit på en skitbra idé, nämligen att jag bör skaffa mig en ny bil! I like it! Han har en S40 i tanke och det passar mig perfekt! Ringde experten Per för att höra vad han hade och säga, men så länge det är en nyare bil än -01 så lät det inte allt för dåligt (om jag fattade honom rätt). Det dröjer väl ett tag till innan jag köper ny bil, så jag hinner ju fråga ut honom fler gånger.

Ska snart gå och lägga mig, men jag vill inte. Vet att jag kommer att vara förkyld när jag vaknar upp imorgon. Adjöken!

Poker

Helgen har varit full av aktiviteter. Efter jobbet på fredagen åkte jag till Pettson, Helena och Isak (Anna, Andreas, Per, Helena och Alexander var också där) för att ha tacokväll. Riktigt trevlig och gott var det! Efter det åkte jag bara hem en snabbis innan jag åkte vidare till stan för att mysa lite med Helena A, Kattis och Annika. Åkte hem rätt tidigt, för jag skulle ju jobba på lördagen mellan 9-13. När jag jobbat klart åkte jag till päronen och käkade, sen hann jag bara hem en liten snabbis innan jag åkte vidare till pokern som började kl 17. Åkte ut på 10:e plats av 21. Relativt bra ändå.

På söndagen låg jag kvar i sängen ganska länge, sen gick jag gå-bingo med Helena och vann! Tog grytlappar, grythandske (heler det så?) och ett förkläde med en älg på varje (tyckte att det var lite lustigt, ska använda det när jag ska tillaga älgkött nästa år). Efter det gick jag hem till mamma och pappa och käkade. På kvällen myste jag bara framför tv:n, det var mycket välbehövligt!

Yes!

Idag var jag på gymmet! Jag är väldigt nöjd med mig själv! Hade dock ätit lite för lite innan (åt en panpizza vid 11. Jag vet inte att det inte är världens bästa mat, men jag hann inte fixa nån mat igår), druckigt för lite vatten under träningen så när jag var klar höll jag på att svimma! Har aldrig svimmat och jag hade knappast tänkt testa på det nu. Så mitt mål var att ta mina grejer och gå till bilen. Tro mig, det svajade på vägen dit! Drack lite vatten och klarade mig hem, där jag käkade ett äpple och en mandarin. Då blev det bättre! Jag är nöjd iallafall att jag kom dit!

Livsfarlig stol

Ikväll har jag varit hos Henke och hjälpt honom skriva en sak. Sen gick han och duschade, vilket var en jävla tur, och vad tror ni hände då? Jo, jag ramlade av stolen! Han hade fått så jäkla roligt om jag hade gjort det när han var där! Han har ju köpt en ny kontorsstol, och han har sagt åt mig att jag inte ska sitta för långt fram eller luta mig framåt, och ändå gjorde jag det! Så nu har jag en bula på låret som kommer att bli ett blåmärke imorrn och en tå som inte mår bra... Jag berättade det för Henke när han kom ut ur duschen, det enda han sa va "Ja, det hörde jag väl" och sen flinade han. Ingen sympati här inte.

I övrigt så är det rätt så bra. Har haft en bra dag på jobbet. Jag gillar mina nya arbetsuppgifter och mina nya arbetskamrater. Det är nästan så att jag skulle kunna säga att arbetet har blivit roligt. Nu vill jag inte ta i för mycket, men när jag får göra de arbetsuppgifterna som jag huvudsakligen ska göra nu, så är det faktiskt ganska bra där. Och imorrn slutar jag kl 13.

Med andra ord så har jag det ganska bra just nu.

4-lista

4 TV-program jag ser på: Biggest loser, The big bang theory, Berg flyttar in och Lyxfällan (kollar inte på så många serier nu för tiden. Bara de två första som jag skulle bli lite bitter över om jag missade...)

4 saker jag gjort idag: Jobbat, hälsat på päronen, skickat ett sms och struntat i att gå på gymmet...

4 saker som jag längtar efter:
Halloweenfesterna, julen, gymmet (jag kommer verkligen inte dit, det går inte) och Åre-resan

4 saker på önskelistan:
Pengar, tills jag kommer i den här klänningen (http://www.bonprix.se/se/Klaenning-2466314-bundle.htm?id=1780199884597594660-0-4cbddd48&pa=0&sourcePageClick=article_image), ett par nya högtalare och att lägenheten blev några grader varmare på vintern!

4 saker som jag avskyr: Höjder, träskmarker, att vara bakfull och att vissa av mina vänner bor så långt bort

Utmaningen går nu vidare till: Ann-Louise


Musikkontrast!

Den här veckan har varit till och från när det gäller brahet. Den var väldigt bra i helgen när jag var ner till Stockholm. Turen ner var ju helt underbar tills jag svängde av mot E18. Hade Johans GPS och då tror man ju inte att man kan åka fel - men det kan man. Jag hamnade i Stockholmsskogarna. När jag hade åkt hur långt som helst, så kände jag att jag måste vända. Efter ett tag (10 minuter) så kom jag ut på stora vägen igen. Då ringde jag till Sofie så hon fick guida mig till dom. Jag vill poängtera att jag inte hade gjort något fel med GPS:en! Till slut kom jag fram. Det enda jag hann med var att byta om och sminka mig innan vi skulle dra iväg. Då tog vi tunnelbanan och pendeltåget in still stan och mötte upp Johans arbetskompis på vägen.

Sen gick vi på Hardrock Café och käkade! Det var det coolaste stället jag nånsin varit på! Får ni chansen, så åk dit! God mat var det också! Vi blev kvar där en stund och drack lite, eftersom vi hade ganska mycket tid på oss. Men till slut så åka vi till Hovet, där vi hade platser högst upp! Svindel-varning! Innan Volbeat började spela, så var det två förband. Riktig jävla skit, var det! Det första bandet spelade på trummor och elgitarrer. Samma "melodi" hela tiden. Melodi är att ta i, det fanns ingen melodi i det hela. Dessutom skrek dom hela tiden, det fanns ingen sång och ingen text. När den tortyren var över sa jag och Sofie till varann att det knappast kunde bli värre. Tji fick vi. Då började "Entombed" spela, exakt likadan skitmusik! Ok, de här killarna kunde ju spela, det hördes, men den ack så viktiga melodin saknades även här! Skrik var även "sången" här.

Men efter 2 timmars tortyr (det var verkligen det) så rullade äntligen Volbeats ridå upp! Och var dom bra eller? Ja, det var dom, dom var så grymt jäkla bra! Sången var helt fantastisk (man skulle kunna tro att det var inspelat, men det var det verkligen inte) och musiken var helt underbar. Dom slog lätt Mötley, och den spelningen var också jävligt bra! Jag vill definitivt se dom igen, och jag rekommenderar er att också åka och se dom!

När måndagen kom och början veckade var det skit. Hade en dålig dag på jobbet och sen när jag kom hem fick jag nåt virus på datorn. Så då kunde jag inte ens komma in på Internet. Känslig som man är grinade jag järnet av mig, haha. Mest var jag förbannad för att jag hade tryckt på en knapp som jag inte borde gjort, och att jag inte kunde fixa problemet själv! Dagen efter började dåligt, för jag var fortfarande sur. Men eftersom mina arbetskamrater är så jäkla bra och har så sjuk humor så gick det hela över, dessutom lovade Vedrana att hjälpa mig med datorn.

Dagen efter tog jag med datorn och då fixade hon och Fredrik den, så imorrn ska jag bjuda dom på pizza! Det är dom värd! Faktum är att dom är värd hur många pizzor som helst.

Men vet ni, jag måste faktiskt säga en bra sak om Försäkringskassan! Ok, nu betalade dom ut fel belopp till mig förra året och tvingar mig att betala tillbaka nu. Det är ju sånt som händer, jag bryr mig inte speciellt mycket. Men dom ville att jag skulle betala tillbaka hela beloppet på 4906 kr först och sen skulle jag få tillbaka 2948 istället, det gick liksom inte att betala tillbaka mellanskillnaden. Och när jag pratade med dom så skulle han skicka ut inbetalningskort och samtidigt fixa så att betalningen till mig skulle betalas ut. Men han sa att utbetalningen till mig skulle ske ganska snart och att det inte spelade nån roll om jag hade betalat tillbaka innan eller inte. Jag trodde inte riktigt på honom, men till min förvåning så kom faktiskt pengarna in, innan jag hade betalat tillbaka! Bra gjort av dom!

Nu måste jag gå och lägga mig! Sov gott!



Vecka 5

Idag har det varit en bra dag! Slutade redan klockan ett! Sen fick jag ledigt veckan 5 också! Då ska jag och Henke åka till Åre tillsammans med Andreas och hans kompisar (det kanske tillkommer någon härifrån också, men det är inget bestämt än). I år tänkte jag våga mig ut i skidbacken också. Det slutar väl med att jag kommer hem med ett brutet ben eller två. Roligt ska jag ha innan det händer iallafall! Men jag har studerat skidåkning i Sällskapsresan 2, så jag bör nog klara det.

På lördag drar jag till Stockholm. Jag, Sofie, Johan och Johans jobbarkompis Niklas ska och kolla på Volbeat! Ser verkligen fram emot det. Åker vid 10 på lördagen till Johan och Sofie, väl där ska vi ta en liten fördrink och lyssna på Melodikrysset. Sen ska vi åka in på Hardrock-café och käka middag! Efter det drar vi iväg på konserten.  

Känns som att det var nåt mer jag skulle skriva, men jag kommer inte ihåg vad det var. Ikväll börjar iallafall en ny säsong av Biggest loser och Lyxfällan! Det gillas!

Trevlig helg på er!


En bra tisdag, är det möjligt?

Idag har jag fått en ny tjänst på jobbet! Det innebär att jag slipper det tråkiga (mestadels av tiden) och att jag får jobba med det jag vill. Är visserligen inte chef än, men den dagen kommer förhoppningsvis också! Min nya chef kom och hämtade mig efter lunch och sa att han ville prata med mig, så vi gick ut och pratade. Eller pratade är väl att överdriva, han sa "Nu är dagen här." Så jag sa: "Ska jag få flytta till ***?" "Japp, så gå och hämta dina grejer och flytta ner på en gång du." Jag blev så glad, så jag kunde inte sluta flina. Mina arbetskamrater blev glada för min skull, men Markus sa sen att typ hälften av teamet blev nedstämda när jag flyttade. Det kommer säkert att gå bra för dem, men min chef kommer ju att få lite extra att göra i några veckor (han har ju haft det ganska bra som haft mig). Men alltså, en ovanligt bra tisdag!

Obestämda planer

Här händer det inte så mycket. Har varit på en after work med några jobbarkompisar, men jag åkte hem tidigt. Hade ju jobbat till 18.45, så jag kände att jag ville komma hem. Har inte bestämt vad som händer i helgen, blev lite sugen på fest imorrn. Är ju inbjuden på en inflyttningsfest imorrn, så jag kanske går på den. Ja, det var väl all uppdatering jag hade nu. Trevlig helg på er!

RSS 2.0