Nu smäller det

Idag händer det! Magnus och Carro gifter sig och jag är toastmadame. Jag har inte varit speciellt nervös men jag tror att jag bröjar bli det nu. Tänkte iallafall önska dem lycka till även på bloggen! Till er andra: Ha en trevlig midsommarhelg! Och tack till alla som var med hos Helena och Per igår! Hade hur trevligt som helst. Nu måste jag börja göra mig iordning här.

5 dagar kvar

Nu börjar det närma sig! Är lite nervös men misstänker att det kommer att bli värre på fredagen. Vågar inte ens tänka på hur Magnus och Carro känner! Idag har jag dock inte gjort så mycket gällande bröllopet. Har häftat ihop snapsvise-häftet. Annars har jag bara varit på gymmet. Har inte varit där på 9 dagar (drack Nutrilett förra veckan och då tränar jag inte). Ändå gick det skitbra med löpningen! Andningen går skitbra numera, jag skulle kunna hålla på hur länge som helst! Problemet är (fortfarande) att jag är för tung och min kropp blir trött! Men idag sprang jag 10 minuter i streck - bättre än förra gången, och 1,26 km. Inte så långt, men jag blir ju bättre. När jag kom hem tonade jag håret.

Imorrn ska jag baka dumlekakor, har aldrig gjort de förut, men hur svårt kan det vara? Sen ska jag tvätta, städa, handla lite grejer som jag borde handlat idag. Men men, jag hinner imorrn också.

På onsdag ska jag och Anna G ner till Stockholm och kolla på Foo Fighters. Är inte deras trognaste fan, men jag gillar dem, iallafall vissa av låtarna. Kommer att poppa järnet imorrn när jag bakar så att jag lär mig deras senaste skiva. Nu ska jag fortsätta kolla på "Luftslottet som sprängdes".

10 dagar kvar!

Här är det ganska bra. Lite småstressad, men det är väl som det ska vara. Fatta att min brorsa gifter sig om drygt en vecka! Helt sjukt! Just nu sitter jag och finular på en lek som ska göras på bröllopet.

Löpningen går relativt bra. Hade ett uppehåll mellan tisdagen och lördagen, så på lördagen cyklade jag ut till mamma och pappa och sprang en km där. En km känns skitlite när man pratar om det, men när man är ute och springer känns det som flera mil. Pappa cyklade breve mig och när jag hade sprungit hälften sa han "Jenny, du får ju gå om det blir för jobbigt". Jag andas ganska häftigt när jag springer, så han blev lite orolig. I söndags cyklade jag också till dem och senare spelade jag brännboll med Helena, Per, Pettson, Helena och Anna G (+ två supportrar på bänken). Sedan dess har jag inte tränat något, kör på en Nutrilettkur innan bröllopet. Tänkte att jag gör det så att jag kan sitta i klänningen. Den sitter nämligen jävligt tight! Men å andra sidan så håller den verkligen allt på plats. Dessutom så kommer det inte att bli så mycket sittande för min del.

Nu ska jag skriva ner lite till så ska jag gå och lägga mig sen. Sov gott!

Löpning

Det här med löpningen går ju riktigt bra! Jag var ute och sprang (för första gången) i lördags, sen var jag ute igår och idag var jag på gymmet och sprang också! Jag vet att det här inte låter mycket för mer tränade personer, men idag sprang jag en kilometer utan att stanna. Sprang bara 7,5 km/h så det gick ju inte snabbt, men jag sprang 8 minuter i sträck och det är jag jävligt nöjd över! Har typ sprungit högst 3 min i sträck förut, om man bortser från igår. Så just nu känns det ganska bra! Hoppas att det håller i sig bara, men jag har ju ett mål och det är 6,5 km om två månader, så det är bara att träna på! Duktiga jag!

Strömmingsloppet

Helgen har varit helt fantastisk! Har tagit det hur lugnt som helst - det var välbehövligt! I fredags grillade jag, Anna G, Anna B, Andreas och Tomas hos Helena och Per. I svaghetens stund, slog jag vad med Andreas att jag ska springa Strömmingsloppet. Så ni har jag två månader på mig att lära mig springa, gärna 6,5 km... Var ute och sprang i lördags, inte långt men så långt jag orkade . Eller jag hade nog kanske kunnat köra på lite till, men jag fick två vattenblåsor på fötterna och de gjorde svinont! Ska ut idag också, men jag ska plåstra om fötterna så att jag slipper de där blåsorna (och att de gamla inte gör ont när jag springer).

Nu ska jag ut på Stålnäs och sola lite, innan det blir dags för en till löptur!

RSS 2.0