Finns bara en sak i mitt huvud nu

Jag vet inte hur jag ska klara av den här veckan. Jag längtar så förbaskat mycket till helgen! Det är det enda jag kan tänka på. Jag önskar att det kunde bli fredag redan nu, jag behöver inte de andra dagarna.

Städa borde jag göra också, men jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt. Magnus sa dock en smart sak, "varför städar du innan festen?". Jag kanske inte behöver städa ändå... Hehe.

Nä, jag måste nog städa... Ska stänga av datorn, annars kommer jag aldrig att städa.

Snart dags...

... för sängen, men jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg först. Den här veckan har varit ganska bra. Ikväll har jag inte gjort något speciellt, men imorrn ska jag på Carl-Adrians dop. Ska bli spännande att träffa Michel och Stinas släkt.

Efter det ska jag åka till Annika och Anders och vara barnvakt till Ebba. Hon kommer ju säkert att sova mestadels av tiden, men jag ser fram emot det ändå. Ska ta med mig några filmer och bara mysa framför deras tv.

På söndag blir det nog städdag. Ev att jag ska spela bingo med Alex och Sandra på kvällen, men vi får se hur det blir.

Det blev ett kort inlägg, men jag är så trött så jag orkar inte skriva nå mer!

Teknikens under

Det har varit en bra helg. Fredagen var härlig och gårdagen spenderade jag mest för mig själv. Skulle ju jobba på matchen kl 16, men den blev inställd, så jag åkte till Gävle och köpte en ny video. Tyvärr har dom ju slutat tillverka endast videor, så jag tvingades att köpa en video med dvd. Helt onödigt eftersom jag har en i ljudanläggningen. Men men. 1200 fick jag betala. Sen åkte jag över till Valbo köpcentrum och shoppade lite. På kvället tog jag det bara lugnt. Idag har jag varit hem till mamma och pappa en sväng, sen till Blads med Johans tröja som han la i min bil för typ två veckor sen.

När jag gick därifrån stack Siv ut sitt huvud (det är Sofie, Ida och Lisas farmor som är 80 år). Hon ville bjuda på fika, men jag tackade nej. Följde med henne in ändå och satt där och pratade i över en halvtimme. Hon är ju en grymt skön dam!

Nu har jag suttit och pratat med Therese i typ en timme på Skype. Var hur kul som helst att se och prata med henne!

Nu ska jag åka in en sväng till Alex. Hej hej!

Det går upp och det går ner

Den här veckan har varit både upp och ner. I tisdags vaknade jag en depression, det var ju inte så roligt. Värst kändes faktiskt jobbet. Jag får ju såna där depressioner typ en gång per år (det har jag ju berättat förut). Dom är ju inte roliga att ha, men det är ett ont måste. På så vis kan jag ju vara på topp med humöret resten av året och ändå uppskatta det. Nä, jobbet kändes inte bra den här veckan. Jag älskar mina arbetskamrater, men jag vill verkligen ha andra arbetsuppgifter (och gärna lite högre lön). Så nu står jag på den där gränsen igen - ska jag leta efter ett nytt jobb, eller ska jag stanna och hoppas på att jag får något annat snart. Det värsta är ju att om jag slutar på jobbet har jag slösat bort ett helt år och så hamnar jag på noll igen (det är ju en chefsposition jag vill ha). Dock är jag väldigt tacksam för utbildningen som jag fick hålla, där växte faktiskt jag (jag stod ju tre veckor och babblade inför folk - det trodde jag aldrig att jag skulle kunna/vilja göra)! Problemet är bara att det saknas jobb i Söderhamn och jag vill helst inte flytta. Jag kommer säkert att vara kvar där när jag går i pension.

Jag har funderat på att skaffa mig en till examen, jag vet dock inte i vad. Mamma tjatar ju om att jag skulle bli en bra lärare, men jag har nyligen jobbat med lärare och de mår inte bra. Många av eleverna är ju skitjobbiga. Så har det säkert alltid varit, men jag tror att det är mer extremt nu än vad det har varit förut. Men yndre barn känns ändå överkomliga, så jag funderar på att bli dagis/fritidsfröken. Helst på fritids för då kan de ändå ta hand om sig själva. Problemet är att man inte blir rik av det heller. Om ni har något förslag på utbildning som skulle passa mig, så säg gärna till. Men det ska vara distans, för jag tänkte jobba samtidigt.

I torsdags gick min lilla depression över (tror jag iallafall, det känns så). Jag hade ju bestämt att jag skulle ut på Muskan på kvällen, så jag drog med Annika, Annica, Kattis, Helena och Johan. Jag var hur taggad som helst! Tog med mig vin när jag åkte till Annika, eftersom jag vet att jag inte blir full på det (jag tycker ju inte att det är speciellt gott). Men tji fick jag. Jag var nog lite mer sugen på sprit än vad som kanske var bra, så jag blev onykter. Det var nog det jag behövde också, om jag ska vara ärlig. Efter 22 så gick vi ner, men det var inte alls mycket folk där. Men vi hade jäkligt kul ändå! Lite senare kom Henke och två av hans kompisar. Tyvärr vann dom quizzet och vi kom sist... Men men, det unnar väl jag dom... inte. Dom funkade och det gjorde inte vi.

Jag sov inte så mycket på natten, jag skulle ju upp och jobba klockan 7, men dagen gick väldigt bra. Efter jobbet hann jag bara hem en snabbis innan Pettson, Anna G, Andreas och Isak kom och hämtade mig. Råd skulle ha födelsedagsfest. Vi åkte bara upp en sväng, men det var jäkligt trevligt där uppe. 

När jag kom hem satte jag igång fejjan (som vanligt, jag är ju beroende. Just nu är det nere och det tycker jag är lite jobbigt... hehe) . Då frågade Henke om jag ville komma över och kollade på en film, så jag åkte dit. Var där till strax före midnatt. Var ju tvungen att åka hem å kolla på Supernatural. Min video har ju gått sönder så jag kan ju inte spela in något. Tror att jag ska ta en tur till Valbo. Jag tror jag ska duscha och åka sen, eller om jag åker imorrn. Vi får se hur det blir.

Badat

Ja, då har man jobbat första veckan. Det var inte lika hemskt som jag hade trott, men trött och sliten har jag varit. I torsdags gick jag t.o.m. och la mig kl 20.30!

Helgen har varit väldigt lugn. Igårkväll var jag dock ner på stan med Helena, Per, Alex, Helena, Pettson och Isak. Det var ju crusing på stan. Jag älskar crusing, det är så fina bilar på stan!

Nu längtar jag tills att det ska bli 3 september för då är det Strömmingsleken! Har planerat i en rolig sak per månad nu i höst. Först är det såklart Strömmingleken (vi vet alla att jag älskar Strömmingsleken)! Hade ju en skittråkig Strömmingslek förra året (Helena var ju hemligt gravid, så det blev liksom inte detsamma), men i år så ska jag festa och ha roligt! Sen i oktober (den 9:e) så ska jag till Stockholm och kolla på Volbeat - längtar! Sen i november blir det nog till att åka till Skåne (om jag inte gör det i oktober också) och hälsa på Andreas.

Idag har jag solat ute i Stålnäs och till min egen förvåning vågade jag mig i vattnet! Jag badade i havet och det var, enligt termometern, 20 grader men då ligger den ganska nära land och där det är typ 40 cm djupt.

Ikväll ska jag åka in till Rickard och fixa Word i datorn. Jag har ju försökt ladda ner det, men det funkade i en månad (trial period) sen la det ner. Har varit hur frustrerande som helst! Men ikväll så löser det sig förhoppningsvis.

Ångest

I vanliga fall brukar jag ha problem med rubriken, men idag känns den klockren! Imorrn börjar jag jobba igen. Känner inte alls för det. Kan man inte få tre semesterveckor till?

Ikväll har jag varit och hälsat på hos Michel, Stina och Carl-Adrian. Har inte träffat C-A sen han var typ en vecka - det är 4 månader sen! Skäms på mig! Men vilken sötnos det var! Han pratade (eller snarare gurglade) och skrattade hela tiden!

I helgen var den årliga Bladfesten! Vann inte i år, men jag tänker skylla på att Micke inte var där. Jag behöver honom för att känna rivaliteten mellan lagen. Men trevligt hade vi ändå! När jag kom hem (vid 00.30) pratade jag med Andreas på telefon ett bra tag. Han var onykter. Jag tycker väldigt mycket om att prata med Andreas i vanliga fall, men när han är full är han extra rolig! Då ger han mig detaljer som jag inte skulle ha fått om han var nykter. I like it! Själv så ger jag ut all sorts information till honom hela tiden, det spelar ingen roll om jag är nykter eller inte.

Nä, nu ska jag väl gå och lägga mig. Sov gott!

Sötnos

Idag har jag varit hos Helena, Per och Alexander. Alex är världens sötaste! När han ler så smälter jag. Men satan va stor han blir! Han växer hela tiden. Jag borde verkligen vara där oftare. Får se till att åka dit oftare hädanefter.
Idag var jag uppe strax efter 7 och tvättade. Ska försöka vända tillbaka dygnen. Klockan är ju typ 2 innan jag lägger mig på kvällarna, och det funkar inte om jag ska jobba nästa vecka.

Det var väl allt jag hade att säga just nu. Sov gott! (Jag tänkte inte gå och lägga mig än, men innan midnatt så!)

Telefon

Vilken jäkla nackspärr jag har! Det är ju extra roligt när man ska duscha och raka benen. Den bästa ställningen är faktiskt att bara luta sig mot ryggstödet i soffan. Jag tror nog att jag ska vänta en timme innan jag duschar och bara sitta här.

Igår la min fantastiska telefon av. Den har ju stängt av sig själv någon gång tidigare, men igår gick det inte att få liv i den. Lät den vara ett tag, sen fungerade den faktiskt igen. Då tänkte jag passa på att lägga in allt på telefonen i datorn, så jag kopplade in den men upptäckte att jag behövde en cd-skiva för att det skulle fungera. När jag kopplade bort luren, fortsatte den att ladda sig själv. Den mår inte bra. Så nu funderar jag på att inhandla mig en Sony Ericsson Vivaz Pro. Gillar inte riktigt telefonerna som finns på marknaden (dom är för stora och jag vill helst inte ha en pekskärm), men den har bäst taltid av de jag kollat på, så den blir nog den.

Igårkväll åkte jag, Alex och Markus och köpte pizza. Idag blir det, det nyttiga livet som börjar (med undantag för någon glass). Jag saknar dem när jag inte är på jobbet. Men igår kollade jag faktiskt efter lite andra jobb. Känns som att det är dags att gå vidare, jag kan inte stanna bara för att arbetskamraterna är så fantastiska. Trivs ju ganska bra i Söderhamn, men jag kollade faktiskt på jobb i Stockholm. Jag hittade några tjänster som jag skulle vilja ha. Ett var sekreterare åt en VD på något företag (kommer inte ihåg vilket). Det tror jag skulle passa mig! Många bollar i luften och mycket att hålla reda på, så att jag får lite utmaningar. Måste ladda ner Word så att jag kan skicka iväg några ansökningar. Men känner jag mig rätt, så kommer jag väl att vara kvar på mitt jobb och jobba där i 20 år till.

Semestern fortsätter

Sitter i stugan och skriver, en kompis har nyss åkt hem.

Magen har blivit bättre. Magsjukan (eller vad det nu var) gick över igår mitt på dan. Jag misstänker att det har med sömnbrist, dålig kost och mycket sprit att göra. Men nu är det till ända och imorrn (eller absolut senast måndag) går jag tillbaka till de gamla "vanorna" med nyttig (-are) mat och mer träning.

På kvällen igår blev det en liten fest här. Det var jag, Anna G, Andreas E, Andreas brorsa Henrik, Råd, Sofie, Johan, Lisa och Hanna L. Det blev en jäkla bra fest måste jag säga. Vi var uppe halva natten innan vi gick och la oss. Och när vi la oss så låg vi och pratade till ca 9... Inte mycket sömn då heller alltså. Men när de hade åkt, så gick jag och la mig och sov till 17.30. Får se om jag kan sova nu, men det borde inte vara några problem, känner mig ganska trött.

Imorrn ska jag upp relativt tidigt och städa här, ska åka senast kl 14. Även om det har varit mysigt här, så ska det bli jäkligt skönt att komma hem (jag har inte kollat på tv sen förra fredagen. SKANDAL!). Kommande vecka ska jag inte göra ett skit (förutom att träffa Helena någon dag, sen har jag lovat Michel också för det var så länge sen vi sågs). Funderar på att gå till frissan också, men vi får se hur det blir. Nu ska jag sova.

RSS 2.0