Duktig

Haha, jag råkade skriva ett F istället för ett D i rubriken! Det blev ju lite knasigt!

Idag har jag varit superduktig! Har ju sagt att jag skulle bli duktig efter nyår och idag har jag börjat! Gick och la mig 20.15 igår och gick upp 5.15 idag. Jag är chockad själv. Då käkade jag frukost och sen drog jag till gymmet. Körde en uppvärmning på löpbandet, sen körde jag diverse styrketräning. Jag kände mig lite lätt illamående under slutet av passet, men det är ju lika bra att köra på. Men när jag avslutade på mattan så var jag helt körd. Kunde inte ens stretcha, det enda som fanns i huvudet var att komma ut och hem. När jag kom ut och fick lite frisk luft blev det lite bättre, men när jag kom hem och gick upp för trapporna blev det sämre. När jag kom in hann jag hänga jackan på en stol i köket och sen mådde jag jätteilla! Gick in på toa och hann precis öppna locket på toalettstolen innan jag spydde. Men när det var klart mådde jag betydligt bättre!

Sen duschade jag och åkte till jobbet! Har varit sjukt trött emellanåt, men det är väl sånt man får räkna med när man är uppe så tidigt. Hoppas jag kan fortsätta vara såhär duktig bara!

Imorrnkväll ska jag till Bollnäs med brudarna på jobbet och käka. Kommer lätt äta upp alla kalorier jag bränt idag! Men men, jag ska ju träna på torsdag igen. Men nu har jag köpt druvsocker, så jag borde klara träningen! Tänker köpa Besserwisser (underhållningsfrågor endast) innan jag åker dit.

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Charlotte Zetterquist

Hm, kanske inte är så bra att träna tills man kräks? :) Kram kram!

2011-01-08 @ 20:00:24
URL: http://vithuset.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0